Politica de confidentialitate

Precizari generale

Acest site este proprietatea BNT SISTEM SRL.

Utilizarea site-ului www.bnt.ro implica acceptarea prezentelor termeni si conditii.

Urmatoarele reguli stabilesc politica de securitate si confidentialitate adoptata de www.bnt.ro. Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Ce date personale colectam si cum le folosim?

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dvs in nume personal (de exemplu numele, adresa, email-ul).

Colectam informatii de la clienti cu scopul de a intocmi actele de garantie, facturilor si pentru a livra produsele. Informatiile colectate includ: denumirea firmei / numele si prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Pentru livrarea coletelor curierul va avea la dispozitie adresa si numarul de telefon.

Colectam adresele de email ale clientilor in scop de marketing. Sub rezerva oricaror preferințe pe care le-ai exprimat (dacă este cazul), folosim informațiile cu caracter personal pentru a-ti transmite comunicari de marketing, liste de pret, oferte, invitatii la evenimente si alte noutati.

Perioada de prelucrare a datelor va fi acceasi cu perioada contractului de colaborare. Daca nu primim alte instrucțiuni de la tine, intr-o perioada de timp rezonabila dupa ce relatia s-a incheiat, iti trimitem un e-mail ce va contine instructiuni despre cum poti sa stergi sau sa iti actualizezi datele tale personale. In plus, in fiecare newsletter trimis vei avea posibilitatea de dezabonare sau modificare a preferintelor.

Surse terte si publice

Nu toate informatiile cu caracter personal pe care le detinem vor proveni intotdeauna direct de la client. Putem colecta informatii si de la terti, cum ar fi partenerii nostri, furnizorii de servicii si site-urile publice (adica platformele retelelor de socializare), cu scopul de a ne respecta obligatiile legale si de reglementare, de a oferi servicii pe care le consideram de interes, de a ne ajuta sa mentinem precizia datelor si de a furniza si imbunatati serviciile.

Cum sunt partajate aceste informatii

BNT SISTEM poate utiliza si partaja, informatiile pe care le furnizezi in următoarele scopuri:

 • In urma unei colaborari cu un tert, printr-un contract de imputernicire privind confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal, cu instiintarea in prealabil a clientului.

 • Pentru a ne conforma obligatiilor legale si a raspunde solicitarilor din partea agentiilor guvernamentale, inclusiv autoritatile de aplicare a legii si alte autoritati publice, care pot include astfel de autoritati din afara tarii tale de resedinta;

 • In caz de fuziune, vanzare, restructurare, achizitie, asocierein participatiune, cesiune, transfer sau alta dispozitie a activitatii, activelor sau actiunilor noastre, integral sau partial (inclusiv in legatura cu orice proceduri de faliment sau de natura similara);

 • Pentru a ne proteja drepturile, utilizatorii, sistemele si serviciile.

Statisticile magazinului

Site-ul beneficiaza de un sistem de analiza a traficului ce ofera monitorizarea accesarilor in cadrul site-ului, pe baza de IP. Toate datele colectate sunt stocate si criptate dupa caz folosind metode avansate de securizare oferite de Google Analytics.

Perioada de stocare a datelor colectate este de 50 de luni, stergerea datelor se va face automat dupa expirarea acestei perioade.

S.C. BNT SISTEM S.R.L., compania care detine site-ul www.bnt.ro, este singura detinatoare a informatiilor colectate pe acest site. Nu vom vinde, inchiria, partaja sau distribui informatiile nimanui.

Drepturile tale

In temeiul Regulamentului general privind protectia datelor, in calitate de persoana vizata, ai o serie de drepturi, care sunt detaliate mai jos. Unele dintre acestea se aplica numai in situatii specifice si sunt calificate sub anumite aspecte prin derogari in legislatia privind protectia datelor.

Te vom informa in raspunsul nostru la solicitarea ta daca ne bazam pe orice derogari de acest tip.

 • Accesul la datele cu caracter personal: Ai dreptul sa soliciti o copie a informatiilor cu caracter personal pe care le detinem despre tine. Daca doresti sa faci o astfel de solicitare, consulta sectiunea Contact. Trebuie sa incluzi informatții adecvate pentru a te identifica si orice alte date relevante care ne vor ajuta in mod rezonabil sa-ti îndeplinim solicitarea. Solicitarea ta va fi procesata in cel mai scurt timp posibil.

 • Corectarea datelor cu caracter personal: Ne poti solicita sa rectificam sau sa corectam orice date cu caracter personal pe care le prelucram despre tine si care sunt incorecte.

 • Dreptul de retragere a consimtamantului: In cazul in care ne bazam pe consimtamantul tau pentru a-ti prelucra datele cu caracter personal, ai dreptul sa-ti retragi consimtamantul respectiv.

 • Pentru a renunta la comunicarile de marketing, poti folosi linkul de dezabonare inclus in comunicarile de marketing pe care le primesti de la noi.

 • Dreptul la stergere: Ne poti solicita sa-ti stergem datele cu caracter personal cand nu exista niciun motiv intemeiat pentru continuarea prelucrarii. Acest drept se aplica numai in anumite situatii, nefiind un drept garantat sau absolut.

 • Dreptul la portabilitatea datelor: Acest drept iti permite sa-ti obtii datele cu character personal, pe care ni le-ai furnizat cu consimtamantul tau sau care ne-au fost necesare pentru a-ti furniza produsele si serviciile noastre, intr-un format care iti permite să transferi respectivele date cu caracter personal catre alta organizatie.

 • Dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal: In anumite situatii, ai dreptul de a ne solicita sa suspendam prelucrarea datelor tale cu caracter personal. Cand suspendam prelucrarea datelor tale cu caracter personal, ni se va permite in continuare sa-ti stocam datele cu caracter personal, dar pentru orice alta prelucrare a acestor informatii va fi necesar consimtamantul tau, sub rezerva anumitor derogari.

 • Dreptul de a te opune prelucrarii datelor cu caracter personal: Ai dreptul sa te opui utilizarii de catre noi a datelor tale cu caracter personal care sunt prelucrate in baza intereselor noastre legitime. Cu toate acestea, putem sa iti prelucram in continuare datele cu character personal, in pofida opunerii tale, cand exista motive legitime intemeiate sa procedam astfel sau cand trebuie sa-ti prelucram datele cu caracter personal in legatura cu orice actiune in justitie.

 • Drepturi legate de procesul decizional automatizat si crearea de profiluri: Ai dreptul de a nu te supune unei decizii care se bazeaza exclusiv pe prelucrarea automatizata (fara implicare umana), cand respectiva decizie produce un efect legal sau te afecteaza semnificativ in alt mod. Acest drept inseamna ca ne poti solicita sa implicam unul dintre angajatii sau reprezentantii nostri in procesul decizional.

Cum ne contactezi

Pentru orice solicitari legate de informatiile tale cu caracter personal sau oricare dintre drepturile sus-mentionate, te rugam sa ne contactezi prin:

E-mail: cluj@bnt.ro

Telefonic: +40 264 521 123

La adresa: Str. Georg Friedrich Hegel, Nr. 1, 400448 Cluj-Napoca, Romania