Evolutie

2000 – înfiinţarea companiei în Cluj-Napoca şi Bucureşti

Compania noastra a pornit ca distribuitor exclusiv al produselor Bentel Security, antiefracţie şi antiincendiu. Cu timpul am dezvoltat o relaţie de încredere cu partenerii noştri, iar extinderea gamei de produse cu echipamente de control-acces şi supraveghere video a fost un pas firesc.

“Colaborez cu Bentel, acum BNT, din anul 2001. Pe vremea aceea lucram în altă firmă, ca angajat nu ca acţionar, şi pot să spun că relaţia deosebită cu echipa Bentel a fost unul din motivele care m-au încurajat să pornesc un business propriu.

Au fost principalul furnizor încă de la startul firmei şi continuă şi astăzi să imi ofere soluţiile optime, atât din punct de vedere tehnic cât şi economic.

Pot spune că au fost partenerul meu în această firmă, nu un simplu furnizor interesat doar să vândă şi să-şi încaseze banii cât mai repede.”

Sandor Majlat, Spectrum Electronics

2006 – campanie de rebranding a companiei

Campania a venit cu o imagine nouă şi un website nou, urmată de achiziţia a doua sedii: în 2007 la Bucureşti în strada Energiei nr.18, iar apoi în 2008 la Cluj-Napoca pe strada Georg Friedrich Hegel nr.1. Dezvoltarea logistică ne-a permis să creştem echipa din ambele locaţii, fapt reflectat în creşterile spectaculoase ale indicatorilor financiari. Am dezvoltat continuu gama de produse cu branduri şi tipuri de echipamente adaptate pieţei de securitate din acele momente.

“Începand cu 2006-2007 Bentel Sistem ne-a atras prin complexitatea gamei de produse şi flexibilitatea de care au dat dovadă pe parcursul colaborării. Astăzi, după 10 ani, BNT este unul din furnizorii noştri principali de echipamente de securitate electronică.”

Daniel Radu, BGS Divizia de Securitate

2012 – “Complet Diferit” Revoluţia pieţei de securitate

Prin campania “Complet diferit” am oferit pieţei de securitate din România condiţii unice, nemaiîntâlnite până atunci. Cataloage gratuite personalizate cu datele clienţilor noştri, înlocuirea produselor defecte pe loc, transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, buy-back pentru produsele vechi, testare gratuită a produselor din stoc şi trainingurile tehnice săptămânale au fost cele mai importante dintre condiţiile oferite. Toate acestea ne-au ajutat să fim mai aproape de partenerii noştri, iar sentimentul reciproc rămas a fost Încrederea.

“BNT este probabil distribuitorul meu preferat pentru sisteme electronice de securitate.

De ce spun asta?

Promisiunile campaniei  “Complet diferit” din 2012 se respectă și în 2016. Astfel, garantarea unui termen de 4 zile de remediere defecte, testarea produselor gratuit pentru 15 zile dar și transportul gratuit, au fost introduse cred că în premieră în Romania pentru domeniul nostru.

Pentru noi este foarte important faptul că BNT face numai distribuție nu și instalare.

Alte firme de distribuție oferă și servicii de instalare, direct sau indirect (ne concurează și în același timp vor să cumpărăm de la ei).

Nu în ultimul rând sunt condițiile de plată flexibile și adaptate realității din Romania.

Suportul tehnic oferit de BNT e OK și e mai bun ca în 2012; dar cred că încă mai e loc de îmbunătățiri.”

Adrian Vasu, ICCO Systems

2014 – BNT business and trust

Încrederea este elementul principal în relaţiile dintre oameni şi companii, iar “business and trust” afaceri bazate pe încredere, reprezintă filosofia noastră continuă. Atfel că, dupa 14 ani de evoluţie în piaţa de Securitate din România, ne-am schimbat identitatea în BNT “business and trust”. Mulţumim partenerilor noştri pentru colaborările reuşite care ne-au ajutat să creştem. Mulţumim şi pentru cele mai puţin reuşite din care am învăţat despre piaţă, dar şi despre noi.

Mulţumim în primul rând pentru încrederea acordată!