AMC LARIO | Sisteme antiefractie Smart
16 Mai 2023

Va prezentam noua gama de echipamente antiefractie smart produse de catre AMC ITALIA, si anume ecosistemul LARIO. Hub-ul vine cu numeroase caracteristici cum ar fi placa de retea wi-fi integrata, comunicator 4G optional, protocol de comunicare cu dispeceratul SIA IP DC09, receptor RF integrat si programare rapida prin aplicatia mobila a instalatorului pe baza de coduri QR.

lario1.png

 

Aplicatiile mobile LARIO & AMC PLUS

Aplicatia mobila LARIO se utilizeaza pentru configurarea sistemelor, si datorita interfatei intuitive necesita un timp scazut pentru configurare. Adaugarea echipamentelor este foarte usoara si se face doar prin scanarea de coduri. Aplicatia permite accesul la toate hub-urile instalate, iar prin intermediul cloud-ului se pot face modificari in sistemele existente, inclusiv din interfata web. Pentru a vizualiza sau pentru a edita optiunile este nevoie de permisiunea utilizatorului master.

lario2.png

Pe langa celelalte functii de baza, prin aplicatia mobila a utilizatorului se pot aloca fluxuri video la evenimente pentru verificare video. Utilizatori multipli cu drepturi diferite sau pozitionarea detectorilor pe harta cladirii sunt alte functi interesante disponibile in aplicatia AMC PLUS.

lario3.png

 

Gama de produse

Desi pentru o parte dintre echipamentele noii serii LARIO s-a pastrat designul seriei XR800, tehnologia bidirectionala utilizata cat si partea de optimizare a consumului sunt in totalitate noi. Din ecosistemul LARIO fac parte detectorii de miscare PIR sau cortina cu instalare in interior sau in exterior, detectorii de vibratii, geam spart, inundatii sau fum, precum si dispozitivele de iesire cum ar fi sirenele de interior sau exterior dar si modulul cu iesiri de releu prin intermediul caruia se pot face diferite scenarii.

lario4.png

Specificatii tehnice

lario5.png

Va invitam sa urmariti clipul de mai jos, pentru a putea observa atat functiile sistemului LARIO dar si simplitatea acestei solutii.

lario_youtube.png

Toate produsele sunt disponibile in stoc.
Pentru alte detalii tehnice sau comerciale va rugam sa ne contactati.

Echipa BNT
business and trust