BETTINI | Analiza video si integrarea sistemelor de securitate
05 Aprilie 2023

Ne face placere sa va anuntam ca am devenit distribuitor oficial al producatorului italian Bettini, companie specializata in producerea sistemelor de inregistrare video GAMS si a softului de monitorizare Hypnos.

Bettini a fost infiintata la sfarsitul anului 1996 in Saronno – Italia, de un grup de experti in domeniul securitatii, in special in sectorul CCTV. Datorita specializarii tehnologice inalte, a profesionalismului si a dinamismului echipei, compania a devenit un punct de referinta intr-o industrie in crestere rapida.

Misiunea companiei este de a implementa abilitatile sale in solutii care pot indeplini nevoile utilizatorului final.

Echipamentele GAMS

Produsele GAMS cu tehnologie dezvoltata si fabricata in Italia sunt rezultatul unei cercetari constante si al cunostitelor solide in sisteme CCTV. Acestea garanteaza conformitatea cu cele mai recente reglementari privind confidentialitatea, asa cum sunt indicate de Autoritatea pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, Inspectoratul National de Munca, Regulamentul European 2016/679 si Orientarile EDPB.

Hypnos – softul de integrare a sistemelor de Securitate

ViMS-ul Hypnos este un software care permite integrare completa in retele de securitate a mai multor dispozitive, de la mai multi producatori, implementate in diferite site-uri. Cel mai mare avantaj al softului Hypnos este consola centralizata pentru gestionarea completa a diferitelor sisteme de securitate cum ar fi supravegherea video, control acces, antiefractie sau antiincendiu.

Aplicatii

Indentificare autovehiculelor care tranziteaza anumite zone intr-un interval orar Trimiterea imaginilor catre dispecerat in cazul unei efractii
bettini1.png bettini2.png

 

Accesul restrictonat in anumite zone in cazul unui incendiu

 

Notificare push dintr-o zona in care a izbucnit un incendiu

bettini3.png bettini4.png

 

Solutii personalizate pentru logistica

 

Gestionare perioade aglomerate in segmentul comercial

111.png 222.png

 

In clipul de mai jos regasiti un scurt video de prezentare al Bettini si al produselor GAMS.

Prezentarea echipamentelor, studii de caz si alte specificatii tehnice vor fi disponibile in urmatoarele newslettere. Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati!