DEA Security | Detectie Perimetrala
22 Februarie 2023

Ne face placere sa va anuntam ca suntem distribuitor exclusiv al sistemele de detectie perimetrala produse de catre DEA SECURITY. Experti in detectia perimetrala, DEA dezvolta si produce o gama completa de sisteme de detectie atat de exterior cat si de interior.
Compania italiana are competenta si expertiza interna deplina, prin urmare intregul ciclu de dezvoltare, construcție, si testare al produselor au loc intern. Toate sistemele se bazeaza pe detectarea unui acces neautorizat departe de tinta reala, oferind mai mult timp pentru intreprinderea actiunilor de aparare necesare.

dea_1.png

Sistemele de detectie perimetrala

Sistemele DEA Security permit un proces multistratificat de abordare a securitatii locatiei, oferind protectie de la limita exterioara pana la cladirea ținta. Produsele, brevetate la nivel internațional, sunt create pentru a oferi o detectie exacta proiectelor de orice tip si dimensiune, cum ar fi baze militare și site-uri guvernamentale, aeroporturi si porturi maritime, compusi industriali și petrochimici, centrale electrice, instalatii nucleare si chiar vile de lux.

dea_2.png

1. Sisteme de detectare perimetrala montate pe gard

DEA Security a creat trei linii diferite de produse pentru protectia perimetrala, in functie de tipul gardului, si anume FUSION P2P, SERIR și TORSUS. Toate sistemele sunt gandite pentru a detecta vibratiile provenite de la incercarile de taiere, strapungere, spargere si catarare. TORUS dedicate gardurilor rigide, SERIR dedicate gardurilor metalice iar FUSION P2P destinat tuturor tipurilor de garduri datorita protocolului DSF (DEA Sensor Fusion) ce combina 2 tehnologii, PiezoElectric si MEMS.

TORUS- creat pentru gardurile rigide

dea_3.png

SERIR P2P- dedicate gardurilor metalice

dea_4.png

FUSION P2P- dedicate tuturor tipurilor de gard datorita dublei tehnologi

dea_5.png

2. Sisteme de detectare ingropate

Sisteme de detectare ingropate in gazon

SISMA CP este un sistem ingropat de detectie perimetrala care creaza o protectie invizibila. Acesta utilizeaza senzori geoseismici de presiune speciali care detecteaza deplasarea prin zonele protejate. Detectorii sunt precablati cu un conector rezistent la rozatoare.

dea_6.png

Sisteme de detectare montate in beton

SISMA CA este un sistem de detectie perimetrala ce se instaleaza in beton, sub gresie, piatra sau sub alte tipuri de suprafete fixe. Acesta utilizeaza un senzor special de presiune care detecteaza persoanele care se deplaseaza sau care stau in zona protejata.

dea_7.png

Sistem de detecție pentru pardoseli inalte

SISMA CA PF se poate instala in interior sau exterior si este dedicate pentru detectia din zonele cu pardoseala tehnica, fiind solutia ideala pentru birouri sau spatii tehnice Utilizeaza un sensor de presiune care detecteaza persoanele care stationeaza sau traverseaza zona protejata.

dea_8.png

3. Detectoare de interior instalate aparent sau in pereti

SPC PRO, Xensity sau A03 pro sunt seriile de produse dedicate protectiei perimetrale de interior. In functie de tipul si dimensiunea proiectului se poate alege cea mai avantajoasa varianta de protectie. Din aceasta categorie fac parte detectorii de geam spart, vibratii, gaurire, spargere sau taiere, cu instalare aparenta sau ingropata, oferind astfel o protectie invizibila.

dea_9.png

Pentru o scurta prezentare a solutiilor de detectie perimetrala va invitam sa urmariti clipul de mai jos.

dea_10.png


Prezentarea fiecarui sistem, studii de caz si alte specificatii tehnice vor fi disponibile in urmatoarele newslettere. Daca doriti mai multe detalii va rugam sa ne contactati!