Produse noi do-it-yourself
08 Iulie 2022

 Va prezentam noua gama de produse do-it-yourself disponibile din aceasta luna in lista noastra de produse. Fie ca discutam despre mici scenarii inteligente sau diferite implementari ale unor scenarii in sisteme complexe, gama de produse vine sa satisfaca aceste cerinte. Cu diferite protocoale de comunicare, printre care Bluetooth, Wi-fi Tuya, Z-wave, Zigbee, RF, Wi-fi Apple Home KIT, aceste produse pot functiona independente sau integrate in diferite gateway-uri.

Protectie impotriva scurgerilor de gaz sau CO

CSA-VICO2B-W.png

Numens, producator de sisteme de detectie si semnalizare la incendiu din 2010, ofera o solutie utila care este necesara in fiecare locuinta pentru protejarea persoanelor impotriva scurgerilor de gaz sau CO. Solutia este bazata pe un detector de gaz natural sau un detector de monoxid de carbon care se alimenteaza de la o priza standard de 230V si care ofera local notificari audio iar la distanta notificari in aplicatia mobila Smart Life, avand placa de retea wireless integrata. Exista posibilitatea interconectarii prin RF 868 MHz a detectorilor autonomi de fum iar in momentul in care unul dintre detectori este in alarma, releul autonom RF primeste comanda pentru oprirea alimentarii cu gaz a locuintei, prin intermediul electrovalvei.

Control remote pentru garaj, poarta sau bariera

meross.png

Meross, companie fondata in 2016 de un grup de experti de la companii de top cum ar fi Microsoft, Cisco, MediaTek, si TP-Link, ofera diferite solutii pentru automatizari care pot functiona independente prin aplicatia Meross dar sunt si compatibile cu Apple HomeKit / Siri, Amazon Alexa, Asistent Google, SmartThings si IFTTT. Mai sus este prezentata solutia de control compatibila cu toate tipurile de automatizari: usi de garaje, porti, bariere, etc. Modulul se conecteaza la reteaua wifi existenta iar utilizator poate vizualiza statusul si controlul automatizarii, prin intermediul aplicatiei mobile. Tot in aplicatia mobila se pot configura scenarii si notificari personalizate.

Sistem de alarma DIY compatibil cu Smart Life

meross.png

Wi-fi smart security kit este un sistem compatibil cu Amazon Alexa, si Google Home prin intermediul aplicatiei Smart Life. Gateway-ul se conecteaza la reteaua wifi iar echipamentele periferice se conecteaza la gateway prin RF. Datorita platformei Smart Life acesta poate fi implementat in diferite scenarii bazate pe echipamentele din kit sau pe echipamente compatibile. Kit-ul contine gateway-ul cu sirena integrata, 2 telecomenzi, 1 detector pir, 1 contact magnetic si o sonerie la intrare.

Pe langa produsele prezentate in lista de pret regasiti si alte echipamente do-it-yourself cu diferite protocoale de comunicare. Constant vom introduce noi produse din aceasta categorie in lista de preturi.
Toate echipamentele sunt dispinibile in stoc.

Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati.

Echipa BNT
business and trust