TeledataONE | Echipamente periferice
05 Octombrie 2021

Echipamente periferice TeledataONE

Gama de echipamente periferice a producatorului Italian Teledata ofera instalatorilor solutii utile pentru toate cerintele unui sistem complet de detectie. Integrarea in BMS-uri, raportarea evenimentelor catre persoanele responsabile sau catre statia de monitorizare, precum si printarea tuturor evenimentelor provenite de la centralele interconectate claseaza Teledata in topul solutiilor ideale pentru sistemele complexe de detectarea si semnalizarea la incendiu.

ONERING

imagine1.jpg

ONERING permite interconectarea mai multor centrale TeledataONE sau ONEMINI supervizand conexiunea dintre acestea. Lungimea maxima dintre 2 centrale nu trebuie sa depaseasca 1200m si fiecare centrala trebuie sa fie echipata cu modulul ONERING. Evenimentele aparute pe o centrala sunt stocate automat pe toate centralele din sistem, iar resetarea de la distanta este posibila doar daca aceasta optiune a fost activata.


ONECONNECT

imagine2.jpg

Implementarea solutiilor Teledata in BMS-uri poate fi facuta prin intermediul comunicatorului ONECONNECT care permite integrarea prin protocolul Modbus sau REST. Daca se doreste integrarea mai multor centrale interconectate intre ele este suficient ca una dintre centrale sa fie echipata cu acest comunicator. Monitorizarea mai multor centrale aflate in locatii diferite poate fi facuta prin softul dedicat Teledata WINTERMINAL, in care pot fi adaugate 2, 6, 12 sau un numar nelimitat de centrale, in functie de licenta aleasa.

ONEPRINTER

imagine3.jpg

Toate evenimentele care apar pe centrala sunt printate automat prin intermediul imprimantei seriale ONEPRINTER. Daca in sistem sunt interconectate mai multe centrale si configuratia permite raportarea evenimentelor, acestea vor fi printate in timp real.
 

FDSMART400

imagine4.jpg
 

Comunicatorul FDSMART400 cu ecran tactil este echipat cu 4 intrari configurabile si 4 iesiri de releu. Acesta poate raporta catre statiile de monitorizare in format SIA, ContactID, Scancom sau Robofon. Instiintarea persoanei responsabile de sistemul de detectie si semnalizare la incendiu se face prin mesaje text. Comunicatorul permite crearea a 4 mesaje text de alarma diferite si trimiterea acestora catre 4 numere de telefon. Activarea releelor se poate face pe baza de input sau prin mesaj text de la un numar de telefon predefinit. Comunicatorul vine cu o carcasa proprie fiind certificat EN54-21.
 

Specificatii tehnice

FDSMART400
FDSMART400.jpg Comunicator 3G /4G
Protocoale de comunicare SIA, CID, SCANROM
4 mesaje text diferite
4 intrari
4 relee cconfigurabile
Tensiunea de alimentare 9V - 28V DC
Temperatura de functionare -10°C/+55°C Conform EN54 21
ONECONNECT
ONECONNECT.jpg Comunicator IP Teledata
Permite monitorizarea centralei de la distanta prin intermediul softului de dicat
Modbus gateway
Convertor Ethernet-serial
Protocoale de comunicatie REST si MODBUS
Sistem de operare Linux
Procesor ARM CORTEX7
512Mb RAM
8GB flash memory
CPU consumption 3W
Temperatura de functionare -10°C/+55°C
Compatibil cu TELEDATAONE si ONEMINI
 
ONEPRINTER
ONEPRINTER.jpg Imprimanta pentru centrala TELEDATAONE
Conexiune seriala
Printare termica
Dimensiune hartie 58mm
Diametrul maxim al rolei de hartie 39mm
Dimensiuni 160x124x108mm
 
ONERING
ONERING.jpg Modul interconectare centrale
Permite conectarea a 32 de centrale intr-o retea
Lungimea maxima a magistralei CAN 1200m
Compatibil cu TELEDATAONE si ONEMINI
 

In newsletter-ul urmator va vom prezenta solutia wireless a echipamentelor de detectie si semnalizare la incendiu TeledataONE.

Pentru alte detalii tehnice sau oferte comerciale va rugam sa ne contactati.