Wi-Tek | Echipamente profesionale de retelistica
02 Iulie 2021

Compania Wireless-Tek Technology Limited este un lider global in domeniul echipamentelor de networking, cu o experienta de peste 12 ani in dezvoltarea si productia echipamentelor de comunicatii. De la infiintare pana in prezent Wi-Tek s-a concentrat asupra cercetarii si dezvoltarii echipamentelor de retelistica, imbinand calitatea si costurile avantajoase.


imagine_1.jpgConceptul companiei Wi-Tek este de a oferi produse inovatoare, stabile, de calitate superioara, orientate catre necesitatiile clientilor.

Misiunea este simpla: oferirea celor mai bune produse de retelistica, un design modern, si o varietate de solutii pentru diferite aplicatii cum ar fi: IP CCTV, Wireless Internet Service Provider (WISP), Wireless Local Area Network (WLAN).

Switchuri pentru aplicatii interioare

imagine2.jpg

In categoria switch-urilor de interior se regasesc switch-urile tip desktop fara Poe, switch-uri cu PoE, switch-uri cu management (cu sau fara PoE), si switch-uri industriale.
Datorita complexitatii aplicatiilor CCTV, adeseori apar probleme in ceea ce priveste alegerea switch-ului potrivit distantei de transmisie pe cablu. Lungimile cablurilor de la fiecare camera pana la centrul de monitorizare sunt diferite, uneori doar cativa metri, alteori sute de metri. Wi-Tek CCTV Poe long range permite utilizarea cablului UTP/FTP existent pentru distante de pana la 250 metri.

Switchuri pentru aplicatii exterioare

imagine3.jpgimagine4.jpg

Switchurile de exterior sunt proiectate pentru a functiona in conditii externe nefavorabile, garantand stabilitatea si performanta . Temperatura de functionare este cuprinsa intre -30°C si +70°C cu un nivel de protectie la supratensiune de pana la 10KV.

Access point-uri controlate prin cloud

imagine5.jpg

In categoria de access point-uri se regaseste o gama variata de AP-uri de interior sau de exterior care au un avantaj generos: posibilitatea de a controla si de a gestiona echipamentele prin cloud fara costuri! Access point-urile Wi-Tek sunt echipate cu antene hi-power si multiple-input, multiple-output (MIMO). Aceasta combinatie permite o acoperire mai mare a semnalului wireless comparativ cu un access point traditional.
imagine6.jpg
Platforma de cloud nu este limitata la un numar de echipamente controlabile, si nu necesita nici o licenta anuala. Aceasta este accesibila de oriunde din lume, de pe orice dispozitiv fara costuri.

Access point-uri long range

imagine7.jpg

Access point-urile long range permit crearea unor linkuri wireless pentru distante de la 1 Km pana la distante de 15Km. Astfel de solutii permite instalarea si gestionare diferitelor tipuri de aplicatii, cum ar fi cele de supraveghere video, in zonele greu accesibile.

Access point-uri si routere 4G

imagine8.jpgimagine9.jpg

Access point-urile si router-ele 4G sunt ideale in situatii in care nu exista o alta cale de access la internet. Produsele, dedicate pentru astfel de aplicatii, pot oferi conexiuni pentru gestionarea si managementul sistemelor simple dar si pentru aplicatii complexe, cu permisiuni diferite pentru utilizatori.

Media convertoare

imagine10.jpgimagine11.jpg

Media convertoar-ele sunt concepute pentru a converti datele provenite prin fibra optica 100-1000BASE-FX in date care vor fi transmise prin cabluri UTP/FTP 100/1000BASE-TX sau invers. Conectorul fibrei este de tip SC incorporat, astfel nu necesita module SFP, iar distanta maxima pe fibra poate ajunge pana la 25 Km.

imagine12.jpg