Visonic | Software de monitorizare PowerManage 4.4
06 Iulie 2020

Visonic este un dezvoltator si producator international de sisteme si componente de securitate wireless. Infiintata in 1973, cu sediul in Israel, Visonic a fost achizitionata in 2011 de Tyco Security Products. Combinand fiabilitatea, performanta cu setul de functii avansate Visonic a dezvoltat tehnologia revolutionara PowerG, care se ragaseste in prezent si la echipamentele wireless produse de DSC Canada, lucru care atesta performantele acesteia.

Tehnologia PowerG ofera numeroase avantaje printre care putem evidentia eliminarea cablurilor, timpul scazut pentru instalare, controlul de la distanta si durata de viata extinsa a bateriilor. Spectrul de frecventa asemanator cu cel folosit la bazele militare, iar latimea de banda impartita in mai multe canale de frecventa precum si criptarea AES pe 128 biti, clasifica PowerG in gama de varf a protocoalelor utilizate pentru comunicare intre dispozitivele wireless.

banner_visionic

                                               PowerManage software
Power Manage software permite monitorizarea, programarea si gestionarea centralelor Visonic Power Master, DSC NEO si DSC Power Series Pro. Instalat local sau in cloud acesta poate gestiona corespunzator sistemele eliminand deplasarile pentru verificarile tehnice si mentenante.
Principalele avantaje ale softului PowerManage 4.4:

Receptionarea evenimentelor video
Instalat intr-un dispecerat acesta receptioneaza toate evenimentele inclusiv cele provenite de la detectori care au camera incorporata. Un lucru notabil este faptul ca dispeceratul nu poate accesa camera pentru vizualizare live.

visual

Functie Push pentru o mai buna gestionare a evenimentelor

mesaj_push

Platforma service interactiva
Interfata simpla si intuitiva ofera posibilitatea verificarii statusului pentru fiecare sistem precum si receptionarea tuturor defectelor aparule la centrale.

programare

Centru de gestiune tehnica
Instalatorul poate accesa setarile centralelor si poate face modificari dupa ce are acceptul utilizatorului Master.

power manage

Software-ul poate getiona pana la 100 000 de centrale utilizand o singura interfata de control si un singur operator. Acesta primeste notificari de la sistemele instalate prin intermediul comunicatoarelor IP sau GSM.

POWERLINK 3.1 – Comunicator TCP/IP

GSM 350 - Comunicator GSM, GPRS, SMS

POWERLINK 3.1

GSM 350

Mai multe detalii legate de software-ul PowerManage 4.4 gasiti in clipul de mai jos.

video.jpg

Va invitam sa descarcati din acest newsletter lista de preturi Iulie 2020 in care o sa regasiti preturi speciale pentru toate produsele Visonic.


Pentru alte detalii, atat tehnice cat si comerciale va rugam sa ne contactati.
Echipa BNT
business and trust