Muncim Responsabil - masuri de protectie impotriva coronavirusului
20 Martie 2020

Stimati colaboratori,
Trecem printr-o perioada dificila si avem responsabilitatea de a face tot ce ne sta in putinta pentru a stopa raspandirea virusului. Astfel ca venim cu o serie de masuri in acest sens, masuri care sa ne ajute sa muncim in continuare fara sa ne expunem riscurilor.

Transport gratuit

Transport gratuit - oriunde pentru orice comanda

Vom expedia comenzile dumneavoastra prin curierat rapid, indiferent de valoarea acestora. Pentru a limita intalnirile la sediul firmei propunem aceasta masura si in Bucuresti si Cluj-Napoca. Trebuie sa ne transmiteti comanda pana cel tarziu la ora 15:00 iar a doua zi veti primi marfa prin curier, costul transportului fiind suportat de noi.

Limitarea accesului in sediile BNT

Limitarea accesului in sediile BNT

Vom suspenda vizitele si intalnirile din cadrul birourilor noastre din Bucuresti si Cluj-Napoca. Pentru discutii si probleme vom folosi momentant telefonul si daca se impune, un sistem de video-conferinta. Singura exceptie este daca doriti sa ridicati marfa personal, dupa ce ati transmis comanda in prealabil pentru a fi pregatita si ridicata direct de la magazie.

Programarea gratuita a echipamentelor inainte de livrare

Programarea gratuita a echipamentelor inainte de livrare

Venim in ajutorul dumneavoastra si ne oferim sa va programam echipamentele inainte de livrare. Fie ca este vorba despre o centrala antiefractie sau doriti sa va setam un NVR va vom ajuta cu mare drag. Singura rugaminte este sa ne anuntati din timp pentru a reusi sa il trimitem in aceasi zi.

Dezinfectarea coletelor din import

Dezinfectarea coletelor din import

Toate coletele venite din import vor fi dezinfectate cu substante biocide inainte sa ajunga in magazia noastra. Chiar daca acestea stau o perioada lunga de timp in containere pe durata transportului dorim sa nu ne luam masuri suplimentare de precautie.

Masuri de protectie interna

Masuri de protectie interna

Dezinfectam constant caile de acces in sediile noastre si folosim sapunuri speciale cu dezinfectant pentru igiena. Colegii cu cele mai mici simptome raman acasa pana in momentul unei concluzii medicale iar o parte dintre colegi vor lucra de acasa pentru a evita aglomeratia.

Va rugam sa ne contactati pentru orice nevoie aveti, va vom oferi tot sprijinul nostru. Speram sa fim la fel de aproape de dumneavoastra chiar si cu aceste masuri necesare.

Muncim Responsabil!

Echipa BNT
business and trust