FAAC|Noua bariera electromecanica la 24V
27 Decembrie 2018

Noua barrieră ne întâmpină cu un design nou, destinată îndeplinirii unei game largi de cerințe, de la utilizarea rezidențială la cea comercială.

Noutăți:

  • Echipamente electronice, integrate în partea superioară a carcasei, protejate de un capac colorat din plastic care îmbunătățește vizibilitatea LED-urilor.

  • Programare intuitivă prin intermediul butoanelor și afișajului.

  • O gamă largă de logici de operare și parametri configurabili.

  • Sistem de decodificare universal OMNIDEC.

  • Protecția sistemului și accesoriile BUS 2Easy se conectează simplu folosind numai două fire nepolarizate.

 

 

 

 

 

 

 Robustă, de încredere, performanțe ridicate


Folosirea exclusivă a componentelor și materialelor de înaltă calitate face din B614 un operator robust și fiabil. Un sistem de pârghie patrulaterală cu două trepte de reducere face ca mișcarea bratelor barierei să fie mai ușoară.

Motorul de 24 V, cu encoder integrat, oferă o viteza mare și un grad ridicat de control al mișcării și permite respectarea standardelor de siguranță.

O gamă completa de accesorii


Sunt disponibile numeroase accesorii pentru a personaliza produsul: lumini pe braț sau kit de semaforizare.

 

Bratele sunt prevăzute cu un profil anti-impact din cauciuc si sunt disponibile atât în versiuni dreptunghiulare cât și rotunde.

Opțional, autocolante reflectorizante și iluminat cu LED-uri de-a lungul întregii lungimi a bratului (rotunde sau dreptunghiulare) îl fac ușor de văzut chiar și în condiții de vizibilitate redusă.