KIT NAVAIO ACCESS
14 Septembrie 2017

Avem plăcerea de a vă anunța lansarea noului KIT de control acces și pontaj KIT NAV-ACCESS, pentru o singură ușă bidirecțională, având avantajele unui sistem performant la un preț SPECIAL, fiind compus din centrala de control access NAV-ACCESS1 și două cititoare HID.

Prin combinarea tehnologiei avansate a cititoarelor multiclass SE de la HID cu centrala de control access TCP/IP Navaio, cu multiple funcții de control access și rapoarte de pontaj, se obține un sistem fiabil, adaptabil aplicațiilor dumneavoastră.


Tehnologia HID iClass a fost concepută pentru a face controlul accesului mai puternic, mai versatil și mai sigur, criptând toate transmisiile de date pe frecvența radio dintre cititor și cartele pe baza unui algoritm securizat. iClass SE extinde această tehnologie oferind suplimentar o diversificare a cheilor de criptare, autentificare și portabilitate pentru o securitate avansată și performanțe sporite.

RP10 SE - Cititoare cu tehnologie dublă, HID multiClass SE, pentru o migrare flexibilă.

Citind credențiale atât pe frecvența joasă de 125kHz cât și pe frecvența înaltă de 13.56Mhz, cititoarele RP10 SE reprezintă soluția optimă pentru extinderea sistemelor existente pe formatul de 125kHZ, cât și pentru instalări noi unde se solicită o securitate sportită, utilizând tehnologia iClass SE pe frecvența înaltă de 13.56Mhz.

Ieșirea Wiegand permite conexiunea cu centrale de la terți producători care suportă acest format iar in cazul nostru le vom utiliza împreună cu centralele de control access Navaio.

 

 


NAV-ACCESS 1 – Centrale de control access TCP/IP NAVAIO, WEB Server, aplicație mobilă, pentru o ușă bidirecțională.

Prin utilizarea împreună cu cititoarele HID RP10SE se obține un sistem fiabil, cu performanțe ridicate și securitate sporită.

Soft-ul de management permite setarea cu ușurință a tuturor parametrilor, vizualizarea în timp real a evenimentelor, oferind în plus funcții de pontaj.

Aplicația mobilă, disponibilă pe sistemele Android, facilitează deschiderea ușii de la distanță.

 

Carduri compatibile:
- Pe frecvență înaltă: iClass, iClass SE, Mifare Classic, Mifare DESfire EV1, NFC
- Pe frecvență joasă: Indala, HID Prox, EM Prox (EM4102)