Sesiune tehnica | Solutii de detectare a incendiilor
15 Februarie 2024

Va invitam sa luati parte la sesiunea de training “Solutii de detectare a incendiilor”, in care vor fi prezentate sistemele de detectie incendiu pretabile in functie de utilizarea spatiului protejat.
Sesiunea se va desfasura cu un numar limitat de persoane si va avea loc la sediul BNT Sistem din Cluj-Napoca, in data de 15.02.2024 incepand cu ora 10:00. Pentru inscriere va rugam sa trimiteti un email la alexandru.nealcos@bnt.ro cu numele si compania pe care o reprezentati.

training_incendiu1.png

In prima parte din cadrul intalnirii vom discuta despre solutia de detectie prin aspiratie de la Elotec, un producator norvegian care dezvolta acest tip de detectie de peste 30 de ani si care a implementat peste 75 000 de unitati de detectie in diferite medii, cum ar fi agricultura, industria metalurgica, aqua parcuri, domeniu medical sau data centere.

Detectorul este echipat cu sursa de alimentare, filtru, ventilator si cate o camera de detectie pentru fiecare zona. Lungimea maxima a conductelor de pe ambele zone este de 400 m, iar distanta dintre gauri, diametrul acestora precum si lista de echipamente necesare este generata automat de software-ul PipeDraw.

training_incendiu2.png

Sesiunea va continua cu prezentarea solutiei de detectie a gazelor produsa de Technocontrol. Acesta produce in Italia sisteme sau detectori standalone care detecteaza peste 100 de tipuri de gaze cum ar fi oxigen, GPL, gaz metan, monoxid de carbon, benzina, si alte gaze, cu posibilitate de instalare in medii explozibile sau non-explozibile.

Certificarea EN-50545 regasita atat la detectori cat si la centrale ofera posiblitatea utilizarii acestor echipamente pentru detectia gazelor inflamabile si toxice in parcari si tuneluri.

training_incendiu3.png

In ultima parte a sesiuni vom discuta de sistemele de detectie incediu produse de Teledata care vor monitoriza solutiile de la Elotec si Technocontrol, si vor comanda sistemele germane de desfumare BTR si Aumuller iar semnalizarea starii de pericol se va face utilizand solutiile de la Venitem.

Agenda Evenimentului

   

10:00 - 10:30

Primire participanti

10:30 - 11:30

Prezentare ELOTEC – solutie aspiratie

11:30 - 12:30

Prezentare Technocontrol - detectie gaze

12:30 - 13:00

Gustare & Cafea

13:00 – 14:00

Prezentare Teledata – detectie incendiu

14:00 – 15:00

Scenarii de interconectare a sistemelor

 In clipul de mai jos puteti urmari configurarea detectorului de aspiratie de la Elotec, prin intermediul aplicatiei mobile Aspec Tool B.

video.jpg

Va asteptam!
Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati.

Echipa BNT
business and trust