Compania ZKTeco este un jucator important in piata mondiala control acces si pontaj si cu o experienta de peste 30 de ani, timp in care a dezvoltat multiple inovatii in sfera aplicatiilor biometrice, oferind solutii profesionale si o gama larga de echipamente care pot acoperi si cele mai exigente proiecte.

In lista de preturi veti gasi produse recomandate de producator din categoriile control acces, pontaj si yale inteligente iar cele disponibile in stoc vor fi marcate corespunzator. In urmatoarea revizie a listei, veti putea descoperi noua gama de turnicheti ZKTeco.

Despre ZKTeco
ZKTeco Inc.
• Multinationala cu o prezenta de peste 30 de ani in piata mondiala;
• Produsele ZKTeco sunt prezente in peste 200 de tari, cu peste 180 de milioane de utilizatori din intreaga lume;
• Experti in fabricarea si dezvoltarea tehnologiilor multi-biometrice si RFID;
Algoritm biometric proprietar;
• Beneficiaza de o echipa de inalta calificare cu peste 3500 de angajati la nivel mondial;
• Asigura productia completa in fabrica: hardware, firmware si software;
• Vanzari de peste 40 milioane de unitati si sunt in continua crestere;

ZKTeco Europe, Madrid HQ Europe
• Anul 2010 a anuntat deschiderea sediului european al ZKTeco in Madrid, punand la indemana partenerilor europeni cele mai bune servicii si solutii posibile;
• Noul sediu european beneficiaza de departamente proprii precum cercetare si dezvolatare, financiar, vanzari, tehnic, logistic si depozitare, oferind partenerilor un suport complet pe intreg continentul.

Tehnologia ZKTeco

ZKTeco a dezvoltat un algoritm biometric propriu de autentificare pe baza scanarii amprentei, a palmii, a venelor din deget, a fetei si un algoritm multi-biometric care combina scanarea amprentei cu scanarea fetei, a venelor din deget cu fata, pentru a imbunatati fiabili

            technologia.png
Solutii de control access
ACCESS_CONTROL_SOLUTIONS.png


ZKAccess este o divizie a ZKTeco, care se implica in furnizarea de solutii si echipamente de control acces, gama care cuprinde controllere IP stand-alone, centrale de acces de retea, cititoare, turnicheti si accesorii, avand posibilitatea de a utiliza pentru autentificare atat tehnologia biometrica cat si RFID sau ambele tehnologii combinate.

Solutii de pontaj
Time_management.png


ZKTeco s-a aflat in fruntea solutiilor de management al timpului in ultimii 30 de ani, integrand tehnologiile biometrice avansate cu terminale inovatoare si versatile. Dupa cum se stie ca nu exista doua proiecte identice, ZKTeco ofera o gama larga de optiuni, astfel incat sa puteti oferi clientului dumneavoastra o solutie ideala si unica.

Yale inteligente
              Smart_Locks.png

Yalele inteligente sunt dispozitive electromecanice care permit inchiderea/deschiderea usilor cu o cheie virtuala, amprenta, recunoastere faciala, cod sau card RFID, punand capat problemei cheilor pierdute, beneficiind de o serie de caracteristici inteligente si utile.
Incepand cu anul 2006, ZKTeco a intrat in industria yalelor inteligente cu tehnologia biometrica de ultima generatie, pentru a oferi securitate si confort. In gama yalelor inteligente se regasesc si solutii pentru control acces hotelier, precum si optiuni wireless.