De-a lungul celor 26 de ani de activitate in dezvoltarea si productia de echipamente de networking, AirLive a devenit o companie puternica si stabila din punct de vedere economic. Am fost convinsi de cele trei principii solide ale companiei:
   ✓Calitate inalta a echipamentelor
   ✓Suport professional
   ✓Parteneriat de incredere
Echipamentele de retelistica si smart-home produse de AirLive sunt utilizate intr-o gama larga de aplicatii, inclusiv in cele mai mari si mai exigente proiecte. Datorita solicitarilor in crestere legate de switch-uri, routere si access point-uri, am introdus in prima faza solutiile si echipamentele AirLive, care asigura conectarea si monitorizarea retelei.

Airlive Retelistica

Switch cu topologie
Noile switch-uri cu management de la AirLive suporta vizualizarea topologiei retelei, avand posibilitatea de a introduce si monitoriza echipamentele pe o plansa electronica al cladirii numit E-MAP. Astfel, totul devine foarte simplu, usor de urmarit si configurat fiecare element al retelei.


Switch to technology_imagine4.png

Access point indoor si outdoor
Access point-urile AirLive sunt echipate cu antene hi-power si multiple-input, multiple-output (MIMO). Aceasta combinatie permite o acoperire dubla a semnalului wireless comparativ cu un access point traditional cu standard 802.11b/g/n.


Access point 1.png
Access point 2.png

AirLive IoT

Sistemele AirLive IoT sunt dispozitive inteligente, wireless, care utilizeaza tehnologia Z-wave, protocol de comunicare destinat aplicatiilor de automatizare si de control de la distanta, implementat la peste 2400 de produse de la 700 de producatori. Frecventa de functionare utilizata este de 868,42 MHz, avand un consum redus de energie. Gateway-ul suporta pana la 232 de dispozitive, iar distanta dintre dispozitive este 40m în interior.

Aplicatia mobila este gratuita, iar prin intermediul ei se pot controla dispozitivele de la distanta, iar pentru o automatizare mai complexa se pot crea scene si scenarii cu ajutorul algoritmului IFTTT, care implementeaza lanturi de afirmatii conditionate.
Dispozitivele pot fi controlate si independent fara aplicatie.

imagine_airlive.jpg