AMC ELLETRONICA

Despre companie


AMC Elettronica a fost infiintata in 1974 si primul produs proiectat de companie a fost in colaborare cu Universitatea din Pavia - acesta fiind detectorul cu microunde "RIVELA". Acesta a obtinut imediat un raspuns foarte bun atat pe piata italiana cat si pe cea straina. Datorita designului de inalta calitate si productiei locale a detectoarelor in cativa ani compania s-a stabilit ca un jucator de succes in cadrul sectorului de securitate. In anii 80, AMC a decis sa lanseze centralele de alarma, comunicatoarele si sirenele pe piata deja bine stabilita a detectoarelor. La mijlocul anilor '80 a fost lansat EL80 - prima centrala de alarma AMC, in timp ce patru ani mai tarziu a fost introdus pe piata primul comunicator cu sinteza vocala, CT901SV. Anii '90 au venit cu o schimbare revolutionara in piata de securitate iar AMC a fost gata sa raspunda acesteia lansand primul sistem de alarma controlabil de la distanta precum si primul sistem radio. AMC, care avanseaza permanent odata cu trecerea timpului, la “Targul International de Securitate de la Milano din anul 98” prezinta centrala de alarma C136, un sistem complet programabil din PC prin modem si sistemul CR100, un sistem de detectie al alarmelor complet radio alimentat cu baterii lithium-ion.

Astazi, AMC are o retea de distributie internationala bine pusa la punct, cu produse excelente, "fabricate in Italia" unde se acorda atentie deosebita la detalii in timpul proiectarii produselor. Acest lucru a fost bine recunoscut in industrie, marturie fiind numeroasele premii primite pentru satisfacerea nevoilor si asteptarilor clientilor. AMC este o companie cu capital integral italian, activitatea lor principala fiind producerea si comercializarea componentelor de alarma. Sediul companiei se afla in Alzate Brianza, aflat in apropiere de Como si la numai 30 km nord de Milano, la care se poate ajunge usor din toate cele 3 aeroporturi principale, respectiv Bergamo, Milano Linate si Milano Malpensa.

 

In Lurago d'Erba, la numai cativa kilometri distanta de sediul central, detin un laborator propriu de testare si o linie de productie complet automatizata pentru placile electronice SMT. Laboratorul poate efectua omologari CE pentru terte parti, datorita instrumentelor de tehnologie de ultima generatie. Pentru a garanta mai mult produsele lor, compania solicita aprobarea ulterioara de la autoritatile externe, autorizate sa inspecteze echipamentele in mod continuu pentru a permite mentinerea calitatii inalte.

R&D


Productia se face in intregime in sediul AMC. Placile tehnologice SMT sunt asamblate folosind o linie de montaj complet automata care, datorita tehnologiei optice / laser, asigura o productivitate ridicata si un nivel optim de calitate. Nivelul ridicat de automatizare al procesului de montare a placilor electronice permite companiei AMC sa-si pastreze avantajul competitiv fata de concurenti care au ales sa produca in zone cu forta de munca mai ieftina.

Productia


Toate produsele sunt proiectate si fabricate de AMC, datorita laboratorului de cercetare si dezvoltare ce are in componenta ingineri inalt calificati. Proiectele sunt realizate cu instrumente de ultima generatie, cum ar fi cea mai recenta generatie de emulatori pentru programarea microprocesoarelor si computere precum CAD. Odata ce prototipul a fost construit, acesta va fi supus, in timpul perioadei de testare, controalelor severe de catre inginerii AMC, asistati de utilizarea instrumentelor sofisticate din laboratoarele proprii.

Testarea


Toate testele sunt efectuate la sediul propriu, folosind bancul special creat. Toate lucrarile sunt monitorizate de sistemele computerizate create ad hoc pentru produsul respectiv. Inainte ca produsul sa intre in vanzare, este testat atat la nivel electronic cat si la nivel functional. Datorita controalelor stricte si metodologiei totale de calitate, care consta in controlul fiecarei placi electronice individuale, AMC este in masura sa ofere o garantie de la doi la zece ani pentru produsele lor.

Misiune


AMC a reusit sa se ocupe de piata in continua schimbare si sa treaca peste orice moment dificil datorita echipei complet dedicate de oameni pe care i-au angajat. Astazi echipa este din ce in ce mai motivata de ambitia de a conduce compania catre excelenta, prin atentia si serviciile oferite clientilor sai. Intr-o lume in care globalizarea este cuvantul cheie al economiei, AMC doreste sa-si atinga obiectivul proiectand noi orizonturi si obiective, fara a uita niciodata experienta si vechile valori care au dus la dezvoltarea si cresterea acesteia.

Moto : " Sinceritatea, grija si atentia constanta fata de piata in continua miscare sunt baza afacerii noastre."