Turnicheții Tiso sunt perfecti pentru controlul mulțimii, restricționarea accesului sau pentru filtrarea traficului pietonal, permițând trecerea pe rând a persoanelor. Când vine vorba de cele mai noi produse și de cele mai robuste tehnologii, Tiso este producător de top în acest sector. Cu peste 20 de ani de experiență, turnichetii Tiso sunt în funcțiune în 33 de țări din întreaga lume.

Tiso face parte din TSM Group Corporation şi produce o varietate de produse, inclusiv toate tipurile de turnicheți, porți, uși de ieșire de urgență, de blocare, sisteme anti forţare și uși rezistente la foc.

Toată gama noastră de produse este în deplină conformitate cu standardele internaționale: СЕ, ISO 9001-2008, ISO DSTU 9001-2001, RoHS.

De asemenea, acestea sunt certificate în conformitate cu cerințele de siguranță de bază ale directivelor CE Noi Abordări (Directiva de joasă tensiune 2006/95 / DA. Directiva EMC 2004/108 / CE).

Produsele noastre funcționează cu succes la: centrale nucleare, puncte strategice, militare și instalații industriale, gări, stadioane, clădiri guvernamentale și administrative, instituții de învățământ, centre de expoziții, magazine, mall-uri, zone sportive și de recreere, hoteluri, centre de afaceri și de birouri, bănci și multe alte locuri din întreaga lume!

Tiso este cea mai bună combinație de calitate, design modern european și preț accesibil.Compania noastră poate oferi cele mai eficiente soluții pentru piața de control al accesului, fiind aprobat de mii de proiecte din întreaga lume. Echipamentele TISO sunt certificate CE și funcționează cu succes în mai mult de 40 de țări ale lumii: Belgia, Marea Britanie, Spania, EAU, Ucraina, Portugalia, Nigeria, Lituania, Israel, Ungaria, Rusia, Malta, Macedonia, Polonia, Republica Cehă, Armenia, Azerbaidjan, Angola, Bulgaria, Georgia, Egipt, India, Iran, Kazahstan, Kosovo, Kuweit, Libia, Moldova, Maroc, Sudan, Tanzania, Tunisia, Estonia și altele.

Tiso oferă condiții de cooperare exclusive pentru distribuitorii noștri.

Multe companii din întreaga lume, au obținut rezultate semnificative după ce au ales Tiso drept furnizor de turnicheți, sisteme de blocare a drumurilor și a ușilor rezistente la foc.

Asta a fost posibil datorită unor oferte exclusive pentru distribuitorii noștri, care includ:

-preturi speciale;

-termene de plată flexibile;

-prioritatea comenzilor;

-marketing si suport tehnic.