Hanwha Techwin Europe, fostă Samsung Techwin Europa și parte a grupului Samsung, oferă produse robuste şi fiabile de supraveghere video, concepute pentru a satisface nevoile actuale și viitoare ale profesioniștilor din piaţa de securitate. Camerele video Samsung, DVR-urile și alte dispozitive IP sunt construite la standarde exigente care reflectă precizia asociată cu marca Samsung.

Diferenţa dintre Hanwha Techwin Europa şi restul producatorilor, este lista lungă de inovaţii încorporate în produsele lor, care aduc beneficii tangibile clienților, iar o mare parte a tehnologiei din spatele acestor produse este unică, specifică Hanwha Techwin Europa. Au fost printre primii care au identificat necesitatea de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a rula soluții software, cum ar fi analiza video.

Unul dintre punctele forte ale chipset-ului Open Platform WiseNetIII DSP, este că oferă clienților libertatea de a alege aplicații software  precum VMS (software-ul de management video), pentru a se potrivi cel mai bine cu cerințele individuale şi operaționale.

Hanwha Group, este o companie înfiinţată în anul 1952 fiind în top 10 Coreea de Sud şi "Fortune Global 500". Hanwha Group are 52 de filialele și 146 de rețele globale în trei sectoare majore: producție și construcții, finanțe și servicii. Compania deţine recordul mondial ca fiind de 60 de ani lider de piaţă în sectorul industrial.