Navaio Light. Configurarea NVR-urilor pentru aplicatia mobila FREE IP
24 Noiembrie 2017

Pentru a putea fi vizualizat de pe smartphone, NVR-urile Navaio Light pot fi configurate pentru acces de la distanta prin protocol P2P, iar accesul se face folosind un serial number.

In cele ce urmeaza va prezentam pasii esentiali pentru configurare:

PASUL1


Se acceseaza meniul NVR-ului, la sectiunea “Configuration” in vederea configurarii IP-ul intern.

PASUL 2


Se acceseaza sectiunea “Network” si se configureaza toate campurile necesare, respectiv IP address, Network mask, Gateway, Primary & Secondary DNS. Se confirma setarile cu tasta “Apply”.

PASUL 3


Se acceseaza sectiunea P2P si se verifica sa fie bifata activarea serviciului si se verifica starea sa fie Online.

PASUL 4


Se descarca din magazinul Play (Android) sau Apple Store (iPhone), aplicatia mobila FREE IP si se instaleaza pe telefonul dumneavoastra. Aplicatia este gratuita.

PASUL 5


Se deschide aplicatia FREE IP, se acceseaza “SN Login”, se scaneaza codul QR al NVR-ului din sectiunea P2P (o regasim la pasul 3 din acest material), apoi se introduce nume utilizator acces NVR la “Account” si parola NVR-ului in campul “Password”, dupa care se apasa “Login”. Imaginile camerelor video instalate vor aparea pe display.

Nota: pentru o mai buna gestiune a dispozitivelor in caz de dezinstalare/reinstalare aplicatie sau in alte cazuri, este recomandat sa va inregistrati din aplicatie folosind adresa dvs de email, astfel la reinstalarea aplicatiei este suficient sa va logati in contul FREE IP si dispozitivele adaugate le veti regasi in lista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a vizualiza imaginea LIVE a unei singure camere video se alege obtiunea de 1 ecran de pe display si pentru a vizualiza imaginea LIVE cu Flux Principal se face click pe BD si se alege obtiunea HD.

PASUL 6

Pentru vizualizarea inregistrarilor se acceseaza cele 2 simboluri din partea dreapta sus, dupa care apare fereastra de playback unde se poate seta data din partea dreapta sus si intervalul de timp dorit prin glisare in bara de jos.

Pentru alte nelamuriri nu ezitati sa contactati departamentul Tehnic al BNT SISTEM.