AXIS Communications| Solutia Axis de body-worn camera
26 Noiembrie 2020

imagine1.jpgimagine2.jpg

Axis a anuntat lansarea primei sale solutii cu camera Body Worn (purtata pe corp), camera ce este destinata utilizarii de catre organele de aplicare a legii (Politie, Jandarmerie, etc.) si de catre agentii de securitate privata. Solutia, ce include o camera robusta, o statie de andocare si un controler de sistem, a fost conceputa pe o arhitectura de sistem deschisa, care va permite integrarea cu alte sisteme de gestionare video (VMS).

Beneficiile camerelor Body-Worn in ceea ce priveste inregistrarea dovezilor, descurajarea comportamentelor infractionale cat si instruirea personalului de securitate sunt bine cunoscute in sectorul de aplicare a legii, fiind recunoscute tot mai mult si in industria securitatii private. Acest lucru cat si faptul ca in ultimii ani clientii AXIS s-au aratat tot mai atrasi de acest stip de produse, a condus la decizia producatorului AXIS de a crea aceasta solutie.

Noul sistem Axis cu camera Body Worn include trei componente hardware principale: camera in sine - AXIS W100, statia de andocare a camerei (cu 8 porturi AXIS W701 sau cu 1 port AXIS W700) si controlerul de sistem – AXIS W800. Solutia Body Worn oferita de Axis poate fi utilizata impreuna cu diferite programe VMS, la fața locului sau in cloud. Produsul poate fi, de asemenea, livrat si ca solutie completa, cu utilizarea AXIS Camera Station, programul propriu de tip VMS al companiei Axis.
Clip 1 video: https://www.youtube.com/watch?v=sPplhaGMT3M;
Clip 2 video: https://www.youtube.com/watch?v=yfY86zgGBJA;

imagine body camera.jpgimagine.jpg

Camera AXIS W100 capteaza imagini video, cu o rezolutie de pana la 1080p, la o frecventa de 30 fps, precum si audio cu ajutorul microfoanelor duble prevazute cu capacitatea de a anula zgomotul de fundal. Tehnologia Wide Dynamic Range (WDR) este utilizata pentru a garanta calitatea imaginii, chiar si in cele mai dificile conditii de luminozitate, in timp ce tehnologia Axis Zipstream pentru Body Worn reduce capacitatea de stocare necesara. Bateria este conceputa sa dureze o „tura intreaga”, oferind 12 ore de utilizare normala si posibilitatea de a fi incarcata in masina sau de la un incarcator portabil.

Statia de andocare si controlerul de sistem sunt unitati separate. Sistemul este usor scalabil pentru a permite crearea de sisteme mai mari si mai ieftine de Body Worn. Controlerul de sistem ofera un singur punct de integrare si gestionare, permitand descarcarea video rapida si fiabila (100 Mb pentru fiecare camera). Toate datele sunt criptate atunci cand sunt latente, dar si atunci cand se afla in tranzit, utilizand protocoalele AES256 și TLS. In plus, datele video pot fi criptate complet, de la un capat la altul, cu integrari specifice.

Specificatii tehnice generale:

Specificatii tehince

AXIS W100 BODY WORN CAMERA

AXIS W800 SYSTEM CONTROLLER

AXIS W700 DOCKING STATION 1 BAY

AXIS W701 DOCKING STATION 8 BAY

Resolution

1920x1080, 1280x720, 25 fps

-

-

-

Baterie

Li-ion, 3600 mAh, pana la 12 h functionare

-

-

-

Storage/ Capacity

64 GB, pana la 30 h de inregistrari video

480 GB SSD

1 bay

8 bay

Throughput

100 Mbit/s

100 Mbit/s

100 Mbit/

8 bay

Positioning system

GPS & 6-axis gyro and accelerometer

-

-

-

Security

AES256 & TLS

AES256 & TLS

AES256 & TLS

AES256 & TLS

Garantie

5 ani

5 ani

5 ani

5 ani

Recomandare utilizare: Solutia de body-worn camera furnizata de AXIS este destinata principal utilizarii de catre organele de aplicare a legii (Politie, Jandarmerie, etc.), dar si de firmele de paza prin agentii de securitate.

Nota:
- Pentru mai multe detalii va rugum sa accesati: https://www.axis.com/en-ro/products/wearables

Echipa BNT
business and trust