Visonic Tehnic |PowerMaster 10 - Programare completa in 15 minute
16 Iulie 2020

Visonic PowerMAster 10-Programare completa in 15 minute

Instalarea sistemelor antiefractie wireless ofera numeroase avantaje atat pentru instalatori cat si pentru beneficiari. Rapiditatea in instalare, mentenanta simpla cat si configurarea de la distanta ofera integratorilor costuri scazute iar controlul remote si reutilizarea device-urilor aduc un plus de flexibilitate benficiarilor.

Pentru a alege cat mai bine un sistem antiefractie wireless trebuie sa se tina cont de protocolul de comunicare dintre dispozitive si centrala, standardul de criptare al informatiilor si nu in ultimul rand, de durata de viata a bateriilor.

Power Master 10 beneficiaza de avantajele mentionate mai sus, iar pe langa acestea se pot adauga si simpla instalare si configurarea a sistemelor. Atat centrala, modulele cat si detectorii sunt pre-programati eliminand timpul necesar pentru setarile de baza. Inclusiv detectorii care ofera verificare video pentru confirmarea alarmelor sunt cu setarile de baza efectuate.

banner_visionic

Programare in 3 Pasi

Programarea centralelor Power Master este cat se poate de simpla, fiind nevoie doar de efectuarea a celor trei pasi de mai jos. In exemplul de mai jos sunt setarile pentru comunicatorul IP Powerlink 3.1.


Pasul 1: Conectare la Server
Utilizand tastatura centralei se intra in meniul instalator (9999) la sectiunea

4.Communication
-> 3.C.S Report -> 02.1st Reporting method: Broadband
-> 3.C.S Report -> 21.Recv1 si se introduce ip-ul 052.059.171.055

In aplicatia Connect Alarm se introduce hostul connect.tycomonitor.com iar dupa ce s-a creat contul de utilizator se adauga centrala pe baza ID-ului si a codului Master User (1111).
 

untitled everything okay


Pasul 2: Inrolarea dispozitivelor
Atat de la tastatura cat si din aplicatia Alarm Install se pot adauga dispozitive in sistem. Fie ca se foloseste butotul de enroll amplasat in fiecare detector sau ca se scaneaza ID-ul acestuia din aplicatia Alarm Install, procesul dureaza cateva secunde. PS: Din aplicatia Alarm Install centrala poate fi accesata doar cu acordul utilizatorului Master!
 

imagine add device


Pasul 3: Crearea utilizatori
Utilizatorii pot fi creati atat de la tastatura centralei cat si din aplicatia Connect Alarm. Completand campul email, utilizatorul respectiv primeste acces la sistem prin aplicatia Connect Alarm dar este necesar ca acesta sa foloseasca contul pe care a primit acces.
 

connect alarm edit user

Daca se doreste utilizarea comunicatorului GSM se modifica metoda de raportare din Broadband in Celullar. APN-ul, user-ul si parola se completeaza in functie de fiecare operator de date mobile. Pentru o programare mai detaliata va punem la dispozitie un ghid de programare in limba romana unde gasiti mai detaliat explicatiile pentru alte setari mai complexe.

Pentru alte detalii, atat tehnice cat si comerciale va rugam sa ne contactati.
Va rugam sa consultati lista de preturi Iulie 2020 in care veti gasi preturi speciale pentru toata gama de produse Visonic!
Echipa BNT
business and trust