DSC NEO Tehnic | Aplicatia mobila Connect Alarm
10 Martie 2020

Stimati colaboratori,
In cadrul programului de parteneriat DSC NEO continuam sesiunea tehnica si dorim sa va prezentam cateva lucruri necesare pentru utilizarea corecta a aplicatiei Connect Alarm cat si ultimele update-uri ale acesteia.

Activarea si utilizarea aplicatiilor mobile

Dupa cum stiti, pentru a putea utiliza aplicatiile mobile, o centrala necesita activare utilizand Connect Alarm Activation si codul instalator. Urmatorul pas este logarea in Connect Alarm, utilizand codul master, aplicatie destinata beneficiarilor finali ai sistemului. Numarul de utilizatori ce pot fi creati in aplicatie este egal cu numarul de utilizatori suportati de centrala. Primul cont in care s-a adaugat centrala prin codul master, este contul principal. Daca se doreste adaugarea utilizatorului master intr-un alt cont, ea trebuie eliminata intai din contul existent dupa care se adauga in contul dorit. Daca pentru o centrala deja activata, se va modifica codul instalator aceasta necesita o noua activare cu aplicatia Connect Alarm Activation.

Interfata Connect Alarm

In urma ultimului update aplicatia Connect Alarm a suferit niste modificari destul de importante. Una dintre acestea este logarea prin intermediul metodelor de deblocare disponibile pe fiecare telefon. Se poate observa in imaginile de mai jos ca putem selecta ce tip de deblocare sa utilizeze aplicatia. Daca nu dorim nici una dintre metodele de deblocare, accesul in aplicatie se poate face fara a mai fie nevoie de introducerea parolei contului.

section1

In meniul Application Settings putem observa introducerea a doua teme pentru aplicatie si anume Light si Dark. Limba in care se afiseaza informatiile poate fi modificata chiar daca nu este la fel cu cea utilizata de telefon.

section2

Daca este activata optiunea fast login si in aplicatie exista mai multe centrale se va cere direct codul de accces pentru ultima centrala utilizata. Daca dezactivam functia use biometric login, in momentul accesarii aplicatiei aceasta va afisa direct lista centralelor disponibile fara nici o bariera de securitate.

section3

Bara de status a sistemului poate fi personalizata in functie de preferintele fiecaruia. In imaginile de mai jos se pot observa cele trei tipuri de afisaj. In modul Static, toate informatiile sunt afisate pe prima pagina, in partea de sus este prima partitie, iar daca se face scroll spre dreapta se va afisa alta partiei.

Bottom View este un meniu aflat in partea de jos care arata statusul tuturor partitiilor. Tot din acest meniu se pot arma sau dezarma toate partitiile sau fiecare in modul dorit. Expandable este asemanator cu Static doar ca pentru a vedea statusul partitiilor trebuie dat scroll in jos, iar schimbarea partitiei de la stanga la dreapta.

section3

Daca utilizam ultimele update-uri pentru centrala si modulul RF, in pagina Device a aplicatiei o sa vedem exact tipul detectorului utilizat.

section4

Notificari evenimente

Pentru fiecare centrala, din Connect Alarm se pot seta tipuri diferite de sunete si de notificari. Fiecarui tip de eveniment ii putem asocia un sunet si o durata a acestia cuprinsa intre 5 si 60 de secunde.

section5

Aplicatia Connect Alarm este utilizata si pentru centralele Power Master de la Visonic si Power Series PRO de la DSC, avand acelasi design. Un utilizator poate centraliza Intr-un singur cont atat Visonic, NEO, cat si Power Series PRO, deoarece toate utilizeaza acelasi host.
Toate aplicatiile sunt gratuite si disponibile atat pentru Andoid cat si pentru iOS, si pot fi descarcate din link-urile de mai jos.

section1 picture1 picture2 picture3
picture4 picture4 picture5 picture6

 

 

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.
Echipa BNT
business and trust