BNT | Importator oficial Politec
05 August 2016

Începând cu iarna anului 2016 am devenit importatori oficiali Politec!

Politec Srl este o companie italiană specializată în securitatea perimetrală pentru interior şi exterior.
Misiunea acestora este inovaţia continuă, dezvoltarea tehnologică, calitatea şi performanţele îmbunătăţite pentru barierele perimetrale, fiind în acelaşi timp competitivi şi eficienţi în piaţa de securitate perimetrală.

„ Misiunea noastră este inovaţia continuă, dezvoltarea tehnologică, calitatea şi performanţele îmbunătăţite pentru barierele noastre perimetrale, fiind în acelaşi timp competitivi şi eficienţi în piaţa de securitate perimetrală.
Angajamentul faţă de munca noastră a permis ca produsele noastre - barierele perimetrale – să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii utilizatorilor noştri prin creşterea securităţii.” – Politec Srl.

Conştienţi de necesitatea de a dezvolta produse competitive, barierele Politec deţin tehnologie de ultimă oră, calitate, fiabilitate şi nu în ultimul rând instalarea şi intreţinerea sunt simplificate. Pentru a susţine ideea de mai sus, tehnologia SMA (Single Man Alignment) facilitează alinierea barierelor de către o singură persoană, iar ieşirea RS485 permite programarea, controlul şi managementul barierelor local sau de la distanţă prin intermediul unităţii ADEBUS şi a softului Adebus Explorer (bariere compatibile: Mana IR SMA, Mana DT SMA, Parvis MES SMA, Sandor Plus SMA).

În gama de produse Politec se regăsesc bariere IR active (PARVIS, SANDOR, MANA IR, SADRIN, ALES), bariere cu tehnologie duală IR + MW (MANA DT), bariere cu microunde (MANA MW), detectori tip perdea cu tehnologie duală IR+MW (NAT SENSOR).

Din gama barierelor wireless putem aminti seriile SADRIN WSI-WSE, ALES WS, SANDOR SMA WS, PARVIS SMA WS. Alături de cele prezentate mai sus, portofoliul Politec mai cuprinde şi bariere solare (Sandor Solar SMA, Parvis Solar SMA)  şi hibrid (Sandor SMA HY, Parvis SMA HY).

 

PARVIS – bariere IR active destinate protecţiei perimetrale rezidenţiale la nivelul perimetrului. Sunt bazate pe conceptul de coloană care integrează atât partea de Rx cât şi partea de Tx. Cu un design elegant, coloană cu structura din aluminiu şi carcasă din policarbonat cu diametrul 80 mm, oferă posibilitatea de instalare în vârful coloanei a corpurilor de iluminat integrându-se perfect în mediul ambiental pe care îl protejează. Distanţe maxime de detecţie în exterior 100m, înălţimi disponibile ale coloanei între 120 cm si 300 cm. Configuraţii posibile 2-3-4 Tx + 2-3-4 Rx.

 

SANDOR – seria Sandor de bariere IR a fost proiectată în special pentru protecţia ferestrelor, pereţilor cu spaţii vitrate de dimensiuni mari, cât şi pentru protecţia perimetrală standard, la nivelul solului, pentru acoperirea diferitelor perimetre având aplicaţii în mediul rezidenţial, comercial, industrial. Coloanele din aluminiu cu carcasă din policarbonat sunt disponibile cu înălţimi între 50 cm şi 300 cm. Distanţa maximă de detecţie este 100 m în exterior.

 

 

MANA – gamă de bariere cu IR, MW şi IR+MW, proiectată pentru protecţia perimetrală de înaltă securitate a locaţiilor cu arii mari, distanţa maximă de detecţie în exterior fiind de 250m. Coloanele pot gestiona maxim 8Tx + 8Rx, înalţimea maximă ajungând la 400 cm. Mana are aplicaţii în zona comercială, industrială, militară, aeronautică asigurând un nivel înalt de securizare.

 

 

SADRIN – mini bariere IR cu coloane înguste pentru protecţia uşilor, ferestrelor. Sunt concepute sa funcţioneze în pereche (coloană emiţător + coloana receptor) o coloană suportând maxim 10 TX sau 10 RX la o înălţime de 300 cm maxim. Distanţa maximă de detecţie în exterior este de 15 m iar la interior 30 m. Variante disponibile pe negru sau alb.

 

 

ALES – bariere IR, formate din 1TX + 1RX, 2 raze, recomandate protecţiei perimetrale de bază în mediile rezidenţiale. Există posibilitatea de montare pe stâlpi de susţinere cât şi pe pereţi, cu ajutorul braţelor de fixare speciale. Distanţa maximă de detecţie în exterior este 60 m (Ales 60) sau 120 m (Ales 120). Tehnologia SMA (Single Man Alignment) face posibilă instalarea şi alinierea acestor bariere de către o singură persoană datorită difuzorului integrat şi LED-ului vizibil de la 200 m care semnalizează alinierea şi funcţionarea optimă a barierei.

NAT SENSOR – detector de exterior cu acoperire tip perdea şi dublă tehnologie IR+MW, funcţie antimasking, având aplicaţii în protecţia uşilor şi ferestrelor. Distanţa maximă de detecţie este 12m fiind pretabil atât zonelor rezidenţiale cât şi comerciale.

 

 

 

Accesati urmatorul link pentru a putea vizita pagina producatorului: http://www.politecsrl.it/en/