Wi-Tek | WI-AP415 - Access point cu montaj ingropat
16 Martie 2022

WI-AP415 - Access point cu montaj ingropat

Noul access point cu montaj ingropat WI-AP415 de la Wi-Tek, prezinta un design elegant cu aspect ultra subtire, performante de top prin alimentare PoE si viteza de transfera de pana la 750 Mbps. Managementul de la distanta si interfata intuitiva sunt principalele caracteristici menite sa ofere solutii pentru retelele de date.


imagine_1.jpgConexiune privata pentru fiecare camera

Access pointul WI-AP415 este conceput pentru orice fel de retea cablata sau wireless, in mediile in care sunt necesare mai multe puncte de acces, cum ar fi hoteluri, birouri, camine, etc.
Un singur dispozitiv in fiecare camera asigura o conexiune Wi-Fi de mare viteza pentru utilizatori.

 

imagine2.jpg

imagine3.jpg

imagine4.jpg

Access pointul are aceeasi dimensiune si forma ca un intrerupator de lumini sau rama unei prize, pentru a se potrivi perfect in orice camera. Portul PoE asigura alimentarea si transmisia de date in acelasi timp, iar portul LAN ofera conectarea echipamentelor prin cablu.

imagine5.jpg

Platforma Wi-Tek Cloud Management centralizeaza echipamentele din orice retea, indiferent unde sunt instalate, astfel se garanteaza eficienta, securitatea si fiabilitatea serviciilor. In cazul utilizarii mai multor access pointuri in aceeasi retea, recomandam instalarea unui controller pentru centralizarea locala a tuturor AP-urilor.


imagine6.jpgWI-AC50 este un controller care suporta maxim 50 de AP-uri si 500 de utilizatori Wi-Fi conectati in acelasi timp. Interfata web permite controlul si gestionarea tuturor echipamentelor Wi-Tek conectate in reteaua locala.

Datorita instalarii usoare si a performantei de top, access pointul WI-AP415 este potrivit pentru orice proiect. Prin urmare AP-ul este ideal in urmatoarele situatii: camere hoteliere, pensiuni, birouri, camine studentesti, scoli, gimnazii, universitati, restaurante, ansambluri rezidentiale, blocuri de apartamente, etc.

 
Detalii

 

Pentru mai multe detalii tehnice sau comerciale va rugam sa ne contactati.

Echipa BNT
business and trust