TeledataONE | Sisteme antiincendiu adresabile
09 August 2021

Ne face placere sa va prezentam o noua gama de produse antiincendiu TeledataONE a celor de la Teledata, companie care proiecteaza si produce echipamente electronice de securitate inca din 1977.
Compania si-a inceput activitatea producand solutii electronice pentru aplicatii aerospatiale. Acest lucru a ridicat nivelul de performanta al companiei in sectorul electronicelor si le-a permis sa se axeze catre o piata competitiva cu produse de inalta calitate.

imagine1.jpg

De-a lungul anilor, Teledata a continuat sa investeasca in acest domeniu, combinand proiectarea sistemelor cu productia pe scara larga, astazi avand o gama completa de sisteme antiincendiu.

Un sistem de detectare si avertizare la incendiu trebuie sa reziste in timpul unei stari de incendiu, prin urmare materialele utilizate trebuie sa respecte anumite standarde. Pe langa materialele de cea mai buna calitate familia de produse TeledataONE vine cu un design contemporan, combinand un display touch-screen generos cu o carcasa metalica in diferite culori, fiind ideale pentru proiectele prestigioase, care necesita o arhitectura diferita.

imagine2.jpg

Mai jos aveti o lista cu cele mai prestigioase proiecte in care au fost implementate solutiile TeledataONE:

Arab National Bank - Saudi Arabia Headquarter Unicredit Bank  High speed railways Bologna
imagine3.jpg imagine4.jpg imagine3.jpg
Rolex Headquarters Italy S.p.A Poste Italiane - Italy OImam reza stadium
imagine4.jpg imagine7.jpg imagine8.jpg
Headquarter Banca Profilo - Milan Fabriano Town Hall Cyprus Health Sciences University – Güzelyurt / N.Cyprus turkey
imagine9.jpg imagine10.jpg imagine11.jpg
Grandi Stazioni Stazione AV Mediopadana di Reggio emilia Mall Vitan Bucuresti Mall Era Oradea
imagine12.jpg imagine13.jpg imagine14.jpg
Mojtamae abi iranian water park Hydroelectric Power Station - Cerro de Aguila Monselice Hospital
imagine15.jpg imagine16.jpg imagine18.jpg

In postarile urmatoare vom prezenta detaliat toata gama de produse TeledataONE, precum si numeroasele avantaje oferite de acest sistem de detectie si semnalizare la incendiu.
Video de prezentare al acestei solutii:

video.jpg

Gasiti produsele Teledata in lista de preturi August 2021 pe care o puteti descarca din acest newsletter. Echipamentele Teledata sunt disponibile in stoc, pentru orice informatie va rugam sa ne contactati.

Echipa BNT
business and trust