PIMA | Garantie extinsa la 5 ani!
31 Martie 2021

Pentru a va convinge de calitatea echipamentelor Pima, ne face placere sa va anuntam ca extindem perioada de garantie a acestor produse. Cu peste 30 de ani experienta in dezvoltarea solutiilor de securitate si cu o orientare pe calitate si fiabilitate, Pima vine in sprijinul instalatorilor prin extinderea garantiei de la 2 la 5 ani pentru centrale, iar pentru periferice, de la 2 la 3 ani.
imagine2.png
Tehnologia implementata si calitatea materialelor stau la baza produselor PIMA, iar dezvoltarea continua ofera solutiile necesare pentru satisfacerea cerintelor primite de la utilizatori. Producatorul Israelian promite sa nu inceteze procesul de dezvoltare al acestor sisteme si in scurt timp o sa fie disponibile noi echipamente periferice pentru centrala PIMA Vision.

imagine3.png

Un proiect recent care ofera un plus de incredere pentru solutiile antiefractie dezvoltate de PIMA, a fost implementat in Mexic. Ratele de criminalitate si infractionalitate ale orasului Chimalhuac√°n erau foarte ridicate iar autoritatile municipale au gasit o solutie pentru rezolvarea acestor probleme prin instalarea sistemelor antiefractie PIMA. Solutia consta in butoane de panica wireless date locuitorilor din cartier, care raporteaza panourilor de alarma instalate prin diferite cladiri comerciale din oras.

In cazul oricarui eveniment martorii apasa butonul de panica, iar politia municipala primeste o raportare care include informatii legate de utilizatorul si centrala de pe care a fost activat butonul, si se deplaseaza in aria care ii corespunde centralei.

Fiecare centrala corespunde si unui grup de whatsapp in care sunt toti utilizatorii butoanelor din zona, iar in cazul unei infractiuni martorii posteaza diferite probe pentru a ajuta politia la identificarea persoanelor implicate.

imagine4.png

Intreg articolul in regasiti in urmatorul link. Proiect Pima

Pentru alte detalii tehnice si comerciale va rugam sa ne contactati.