PIMA | Noua gama de sisteme antiefractie wireless
20 Ianuarie 2021

Asa cum v-am obisnuit, dorim sa promovam echipamente de securitate din tari cu traditie in domeniul securitatii, Israel fiind lider in dezvoltarea sistemelor antiefractie wireless. Cu peste 30 de ani experienta in domeniul sistemelor de securitate PIMA Electronic Systems este un dezvoltator si producator important din segmentul sistemelor antiefractie, fiind declarat lider pe piata israeliana, produsele lor fiind regasite in intreaga lume prin intermediul unor distribuitori autorizati.

Concepute pentru a satisface nevoile instalatorilor cat si a utilizatorilor finali, sistemele wireless Pima respecta cele mai inalte standarde de calitate. Acestea sunt recunoscute pentru scalabilitate si durabilitate prin prisma faptului ca sunt dezvoltate si asamblate intern, fara interventia altor compani colaboratoare. Instalarea simpla si rapida, ofera un avantaj major pentru instalatori, iar operarea intuitiva aduce un plus utilizatorilor.

Pima Vision

caract.png

Pima VISION, este o centrala full wireless care utilizeaza protocolul de comunicatie FastLink 868 MhZ. Dezvoltata la cererea instalatorilor pentru a elimina timpul necesar cablarii echipamentelor, aceasta are numeroase caracteristici printre care putem evidentia receptorul radio si comunicatorul ip integrate, aplicatia mobila gratuita si verificarea video prin intermediul sistemelor de supraveghere deja existente.

Specificatii tehnice

centralaa.png

• Tehnologie wireless FastLink 868 MhZ
• 64 de dispozitive wireless, 8 partitii
• 8 tastaturi wireless, 1 tastatura cablata, 2 sirene, 2 repetoare
• 64 coduri de utilizator sau telecomenzi
• Memorie 1000 evenimente
• Comunicator IP integrat
• Optional comunicator 3G, GSM / GPRS, Wi-fi și PSTN
• Configurare si actualizări software la distanță
• Comsum maxim centrala 100mA, Comunicatoare: PSTN 10mA, Celular 85 mA, Wi-fi 120mA
• Baterie back-up 12/24 ore inclusa
• Alimentator inclus
• Temperatura de functionare -10 +50 °C
• Dimensiuni 196 x 180 x 55mm

Dispozitive periferice

Pima Vision ofera solutii diversificate pentru fiecare tip de proiect, atat in categoria de securitate cat si in cea de siguranta. Gama de echipamente periferice acopera o plaja mare fiind disponibili detectorii Pir clasici sau cortina, contacte magnetice, transmitatoare universale, repetoare de semnal, tastaturi, telecomenzi, butoane de panica, sirene de exterior, detectori de inundatie, senzori de fum si temperatura precum si detectori de gaz.

centrala.png

Programare locala sau remote

Programarea centralelor Pima Vision se poate face local, prin intermediul tastaturi sau a softului de programare Force Manager. Utilizand acelasi soft se poate face si programare remote prin TCP/IP sau prin Pima Cloud. Acesta permita accesul la toate setarile sistemului si ofera o interfata intuitiva, fiind foarte simplu de utilizat. Pentru a securiza conexiunile, fiecare conectare a softului la o centrala trebuie autorizata de catre utilizatorul master.

force.png

Aplicatia mobila Pimalink 3.0

Aplicatia PIMAlink 3.0 ofera utilizatorilor acces la sistemul de alarma PIMA Vision prin intermediul unui smartphone, in timp real, de oriunde s-ar afla acestia. Cloud-ul PIMAlink 3.0 ofera o solutie unica de securitate pentru protectie impotriva atacurilor cibernetice, evitand salvarea informatiilor critice in cloud. Serverele fizice pe care acesta ruleaza sunt detinute de Microsoft Azure si sunt localizate in Israel.

Principalele caracteristici sunt autentificarea biometrica, functia de panica, armare/dezarmare si status sistem, notificari push, baypass zone, verificarea video si memoria de evenimente.

prima app.png

Verificarea video

Utilizand camere Ip, HDCVI, DVR-uri sau NVR-uri Dahua este posibila verificarea alarmelor in timp real prin aplicatia mobila Pimalink 3.0 . O camera poate fi alocata la una sau mai multe zone antiefractie, astfel in momentul in care zona respectiva intra in alarma utilizatorul primeste o notificare push cu alarma insotita de un clip video. Acesta poate fi configurat astfel incat sa trimita 10 secunde de inregistrare inainte ca alarma sa fie activata si 10 secunde dupa ce alarma a fost activata.

video.png

Utilizand solutia oferita de Pima prin intermediul centralei Vision si a echipamentelor compatibile se pot satisface o gama larga de cerinte ale clientilor. Experienta dobandita de producator prin solutiile create in ultimii 30 de ani ofera un plus de incredere instalatoriilor iar functiile sistemului si ale aplicatiei mobile ajuta utilizatorii la gestionarea sistemelor.
Gama de produse Pima se regaseste in lista de preturi Ianuarie 2021, iar toate produsele se afla in stoc.

Pentru alte detealii tehnice si comerciale va rugam sa ne contactati.
Echipa BNT
business and trust