Tap Home | Noua generatie de sisteme Smart
30 Octombrie 2020

Va oferim posibilitatea de a va extinde activitatea in segmentul curentilor slabi, implementand solutii pentru automatizarea locuintelor. Majoritatea clientilor solicita sisteme smart dorind sa controleze cat mai multe dispozitive prin intermediul aplicatiilor mobile, iar pentru o casa moderna automatizarile inteligente devin o necesitate.

TapHome este un sistem de automatizare extrem de simplu de utilizat si totusi foarte complex, oferind un nou concept pentru instalatiile smart. Simplitatea sistemului ofera libertatea de a schimba regulile de automatizare in limitele rezonabile stabilite de instalator, local sau remote prin aplicatii care ruleaza pe Android, IOs sau Windows. Sistemul poate fi instalat atât intr-un mediu rezidential, cat si in spatii comerciale si birouri.

Scenarii smart controlate prin intermediul TapHome:

image (2).jpg Controlul temperaturii si al calitatii aerului
Scene de iluminat
Controlul jaluzelelor si al perdelelor
Securitate
Controlul accesului
Monitorizare si gestionarea energiei
Irigare
Supraveghere video
Videointerfonie

Structura Sistemului:

Nucleul

Modul 24 in

Modul 12 out

core.jpg 24ui.jpg 12DO.jpg

Sistemul este format dintr-un nucleu alimentat la 24V DC, care este conectat pe BUS la module de intrare (senzori) si la module de iesire (actuatoare). Protocolul de comunicare este propietar TapHome, dar nucleul are 3 Bus-uri si oricare dintre ele poate fi configurat ca alt tip de protocol RS485 cum ar fi Modbus.

Cu TapHome, fiecare dispozitiv poate fi actionat direct, ca intr-un sistem traditional sau asociat cu scenarii configurabile dupa bunul plac. Sistem traditional consta in actionarea locala al unui intrerupator iar corpul de iluminat asociat cu acesta isi va schimba starea.

phone screens.jpg

"Scenariul" consta dintr-o serie de comenzi care pot fi declansate printr-o singura actiune a unui utilizator cum ar fi de exemplu, un scenariu „EXIT”, unde la atingerea unui buton, toate luminile casei vor fi stinse, aerul conditionat dezactivat, jaluzelele inchise si sistemul de alarma pornit.
Aceste scenarii ofera un confort ridicat prin actiuni simple, si in acelasi timp elimina costurile generate de consumul nejustificat de energie.
O scurta prezentare a acestei solutii o regasiti in clipul de mai jos:

link01.jpg

Pentru detalii comerciale si tehnice va rugam sa ne contactati.

Echipa BNT