Visonic | PowerG - Detector vibratii
24 Iulie 2020

Detectorul de vibratii Visonic SD-304 PG2

Protectia perimetrala ofera numeroase beneficii printre care putem evidentia eliminarea daunelor cauzate de raufacatori. Nu este necesar ca o usa sau o fereastra sa fie sparta pentru ca sistemul de detectie efractie sa declanseze alarma. Un detector de socuri poate declansa o alarma atunci cand tentativa de efractie este inca la inceput.

Potrivit atat pentru spatiile comerciale cat si pentru cele rezidentiale, detectorul de socuri wireless ofera o detectie rapida a tentativelor de efractie dar in acelasi timp este imun la vibratiile de fond.

banner_visionic

SD-304 PG2 este un detector wireless multifunctional care pe langa sensibilitatea la socuri este si un contact magnetic certificat Grad 2. Intrarea auxiliara permite conectarea unei zone cablate de tip NC, NO, EOL sau DEOL, la centralele Power Master de la Visonic.

Prin utilizarea tehnologiei PowerG acesta beneficiaza de numeroase avantaje cum ar fi comunicarea bidirectionala, criptarea informatiilor, indicator optic pentru semnal precum si durata de viata extinsa a bateriilor.

Lipsa conexiunilor prin intermediul cablurile ofera flexibilitate si timp scazut in instalare. Contactul magnetic si intrarea auxiliara pot fi dezactivate atat din aplicatia mobila cat si de la centrala iar sensibilitatea detectorului de vibratii poate fi modificata inclusiv de la senzor avand integrat un controler cu afisaj.

SD-304 PG2

Detector vibratii wireless Tehnologie PowerG
Frecventa 868 MHz
Functie contact magnetic Grad 2
Interspatiu magnet max. 6mm
Intrare auxiliara ( NO, NC , EOL, DEOL)
Tamper Dual
Alimentare 3V, 1450mAh
Bateire CR123A
Durata de viata a baterie 5 ani
Temperatura de operare -10°C la +55°C
 

Detalii

product

Fiabilitatea unui sistem antiefractie wireless consta in eficienta echipamentelor utilizate. Visonic ofera o gama larga de detectori atat de interior cat si de exterior, tastaturi, comunicatoare si alte module pentru a putea satisface toate nevoile clientilor.

banner_strip

In lista de pret Iulie 2020 veti gasi preturi speciale la toata gama de produse Visonic.
Pentru alte detalii, atat tehnice cat si comerciale va rugam sa ne contactati.

Echipa BNT
business and trust