AXIS & Camstreamer | Solutie de transmisie live pentru aplicatii la distanta
30 Martie 2020

Stimati parteneri,
Avand in vedere situatia actuala, care forteaza multe activitati cu publicul sa nu se mai poata desfasura, va trimitem mai jos o solutie de transmisie live a continutului audio-video pe YouTube. Aceasta solutie se bazeaza pe camerele Axis si software-ul CamStreamer.

youtube
webcam

Tot ce este aveti nevoie este instalarea simplă a unei camere Axis dotată cu Buton START/STOP, iar aplicatia CamStreamer, instalată direct in camera, are grijă de restul. Pentru școală, soluția funcționează astfel: Profesorul intră în clasă, iar prin apăsarea unui buton, este lansat automat un flux online pe YouTube. Studenții pot urmări transmisia live pe platforma de încredere din orice locație. După terminarea clasei, profesorul pur și simplu apasă din nou butonul pentru a încheia fluxul. În același timp, fluxul este înregistrat și arhivat pe canalul YouTube dat (opțional poate fi privat).

camera_graphic

Bineinteles solutia nu este dedicata doar pentru scoli. Orice activitate de comunicare unidirectionala cu mai multe persoane poate fi facuta in fata camerei si publicata pe diverse platforme publice sau nu, pentru vizionare live si ulterioara :

  • Prezentari de produse (chiar si imobiliare, etc)
  • Lacase de cult
  • Showroom-uri
  • Diverse instructaje tehnice
  • Proceduri de instructaj intern (Quality Assurance, SSM, medicina muncii)
  • Procese industriale si constructii

Componentele solutiei:
- Camera video Axis :

- Licente CamStreamer

- Accesorii optionale

Pentru mai multe detalii referitoare la solutia Axis + Camstreamer, va rugam sa ne contactati.

Webinar Axis & Camstreamer
Va invitam la webinar-ul de prezentare a acestei solutii, Miercuri 1 Aprilie, ora 11:00, cand vom discuta mai multe variante de implementare, in scenarii diferite. Daca sunteti interesati sa participati la acest webinar va rog sa transmiteti un email cu datele persoanelor participante la vlad.craciunescu@bnt.ro.

Echipa BNT
business and trust