DSC POWERSeries PRO
10 Iulie 2019

Suntem bucurosi sa va prezentam noua serie de centrale DSC - PowerSeries PRO. Utila pentru aplicatiile exigente, PowerSeries Pro este ideala pentru cele mai pretentioase proiecte in care un sistem de gradul 3 este o cerinta esentiala nu doar o referinta de urmat.

Centralele PowerSeries Pro pot gestiona un numar mare dispozitive cablate sau wireless, fiind potrivite pentru cladirile de mari dimensiuni, unde avem nevoie de un numar mare de senzori. Intreaga comunicare, interna intre componentele sistemului sau externa cu centrul de monitorizare, este securizata cibernetic, respectand cele mai înalte standarde de criptarea AES-128. Cu ajutorul modululi IP integrat este posibila programarea de la distanta dar si gestionarea sistemului prin intermediul aplicatiilor mobile.

Specificatii:

Compatibilitate

Centralele din seria PRO au integrata tehnologia PowerG fiind compatibile cu toti detectorii din seria NEO precum si cu tastaturile, repetoarele si transceiverele. Pe langa dispozitivele wireless acestea accepta o lista extinsa de dispozitive compatibile.

Toate modulele de extensie se conectează la panoul principal printr-o conexiune cu 4 fire, comunicare complet criptată, iar prin intermediul repetoarelor de bus se poate ajunge la o lungime de peste 4,8 km a cablajului.


Echipamente PowerSeries PRO
PRO-HSM3408
- modul extensie 8 zone cablate
- suporta cablare NC/ sigle end-of-line/ double end-of-line/ triple end-of-line
- conectare pe bus

PRO-HSM3204
- modul repetor cablat pentru extindere bus de comunicatie
- 4 x iesiri de releu
- 1 x iesire AUX 2A

PRO-HSM3350
- modul sursa de alimentare cu back-up
- 2 x iesire AUX 12 V DC, 3 A

PRO-3G9080
- comunicator HSPA/GPRS
- suporta protocol IP
- compatibil cu receptoarele Sur-Gard

Conform standardului SR-EN 50131, sistemele Grad 3, se folosesc de regula la obiective importante precum banci, cazinouri, institutii guvernamentale sau oriunde este de asteptat ca un eventual spargator, inclusiv cu conexiuni in randul personalului angajat in obiectiv, sa aiba cunostintele tehnice, mijloacele necesare, credențiale de acces în anumite zone, care să îi permită sabotarea sau „păcălirea” sistemului. Aceste sisteme cresc nivelul de securitate si impiedica chiar si o persoana bine pregatita sa patrunda in obiectivele protejate.