Noua serie de sirene AMC
26 Octombrie 2017

Avem plăcerea de a vă anunța introducerea în portofoliul nostru de produse a unei game noi de sirene produse de AMC Elettronica, Italia.

AMC Elettronica este o companie cu capital integral italian, fiind înființată în anul 1974. Primul produs proiectat de companie a fost realizat în colaborare cu Universitatea din Pavia, acesta fiind detectorul cu microunde "RIVELA". AMC a obținut imediat un raspuns imens pe piața italiană și străină. În câțiva ani, compania s-a stabilit ca un jucător de succes în cadrul sectorului de securitate, în ciuda faptului că acesta era încă un sector necunoscut în industria italiană, cel mai mare impact fiind cauzat de designul de înaltă calitate și producția locală a detectoarelor. În anii 80, AMC a decis să lanseze unitățile de control ale sistemelor de alarmă, comunicatoare cât și sirene. Anii 90 au indicat o schimbare revoluționară în piața de securitate iar AMC a fost gata să răspundă acestei cereri, lansând primul sistem radio controlabil de la distanță.
Astăzi, AMC are o rețea de distribuție internațională bine stabilită, cu produse de calitate ridicată "fabricate în Italia", acordând atenție deosebită detaliilor în procesele de proiectare și producție.

ISIDE


Iside este o serie de sirene de exterior autoalimentate, cu carcase din policarbonat și un design inovator, potrivite pentru orice mediu de instalare. Forma eliptică a acestora permite fixarea lor în orice poziție, pe verticală sau orizontală. Toate versiunile beneficiază de protecție tamper la deschiderea carcasei cât și la desprinderea de pe perete. Tehnologia piezoelectrică asigură un consum scăzut de energie în timpul perioadei de declanșare.

SR SERIES


Sirenele din seria SR sunt disponibile în două versiuni: SR136 și SR135/24V. Ambele variante de exterior sunt autoalimentate, protejate în interior de o carcasă metalică, suportând un acumulator de back-up de 12V/2.5Ah. Sirenele beneficiază de protecție tamper la deschiderea carcasei cât și la desprinderea de pe perete.

 

BLADE


Blade este seria de sirene de exterior autoalimentate care se remarcă prin structura modernă și elegantă, potrivindu-se și celor mai exigente gusturi. Carcasa cu structura integrală din policarbonat poate găzdui un acumulator de back-up de 12V/2.5Ah. Buzzer-ul piezoelectric cât și flash-ul bazat pe tehnologia LED asigură un consum scăzut de energie. Toate modelele din seria Blade sunt insoțite de protecție antisabotaj atât la deschiderea carcasei cât și la tentativele de desprindere de pe perete.