AXIS | Sisteme audio inteligente all-in-one
01 Septembrie 2017

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, oferă pieței de securitate, în premieră, o soluție audio inteligentă, dedicată magazinelor retail cu ajutorul celor două sisteme audio AXIS C1004-E si AXIS C2005.

AXIS C1004-E si AXIS C2005 sunt două sisteme audio complete ce vin preconfigurate din fabrică. Cu ajutorul lor, se poate reda și controla muzica din mai multe magazine, în același timp. Cele doua sisteme audio Axis sunt usor de instalat și utilizat, fiind livrate preconfigurate.

Sistemele audio Axis integrează un difuzor, un amplificator, un mixer, un procesor de semnal digital, un microfon și o sursă de alimentare. Ambele modele folosesc tehnologia Power over Ethernet, având nevoie de un singur cablu pentru alimentare și transmisia de date. Unitățile pot fi combinate pentru a se obține un sistem scalabil. Gestionarea se realizează intuitiv, utilizatorii având posibilitatea de a controla fiecare unitate în parte sau grupuri extinse.

AXIS C1004-E și AXIS C2005 sunt difuzoare full range de mare performanță iar muzica de fundal poate fi redată cu ajutorul aplicației AXIS Audio Player. Ambele modele integrează un slot pentru cardurile de memorie SD, în vederea stocării conținutului media.

Cele două modele suportă tehnologia SIP, fiind complet compatibile cu sistemele VoIP. Dedicate mediului profesional, aceste sisteme audio integrează un microfon performant, care are rolul de a ajuta utilizatorii să verifice rapid, de la distanță, starea de funcționare a produselor. Modelul AXIS C1004-E rezistă la stropirea cu apă și vine în două variante de culoare, alb și negru.

Modelul AXIS C1004-E este versiunea cabinet ce rezistă la stropirea cu apă și vine în două variante de culoare, alb și negru putând fi aplicat pe orice suprafață. Pe când modelul AXIS C2005 este fabricat pentru a fi instalat la interior pe tavanele false.

Produsele folosesc platforma deschisa ACAP si protocolul VAPIX.

Aplicatii: mediul retail.

 

 

 

Link video: