AXIS Communications| Carduri de memorie 64 GB & 128 GB
12 Aprilie 2017

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, oferă utilizatorilor pieței de securitate  două carduri de memorie AXIS Surveillance microSDXC de 64 GB și respectiv 128 GB, dezvoltate special pentru a fi folosite în supravegherea video, în condiții de înregistrare continuă. Astfel, echipamentele de supraveghere pot fi folosite fără a avea nevoie de un dispozitiv extern de stocare.

Pentru o stocare optimă a conținutului video, cardurile AXIS Surveillance microSDXC de 64GB & 128 Gb combină experiența de piață și cunoștințele tehnologice avansate ale companiei SanDisk, lider global al pieței de memorii flash, cu expertiza avansată în materie de sisteme de securitate a companiei Axis. Cele două memorii de stocare sunt produse fiabile și performante și suplinesc cu succes necesitățile critice de soluții de stocare edge de mare performanță, pentru piața de supraveghere și securitate.

Datorită capabilității camerelor de rețea și a video encoderelor AXIS să înregistreze direct pe un card SD, se elimină nevoia de a dispune de o soluție centralizată.

Specificații:

Video prezentare: