AXIS Communications| NVR-uri seria S20
16 Iunie 2017

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, iși consolidează portofoliul de NVR-uri cu ajutorul video recorderelor all-in-one din seria S20. Din această serie fac parte următoarele modele:

 

AXIS S2008 - suportă 8 canale video

AXIS S2016 - suportă 16 canale video

AXIS S2024 - suportă 24 canale video

NVR-urile din seria S20 vin preinstalate cu software-ul de video management AXIS Camera Station 5 și preconfigurate, astfel încât utilizatorii să îl poată folosi imediat după achiziționare. Aceste recordere all-in-one integrează un switch cu Power over Ethernet (PoE) configurabil ce detectează automat toate echipamentele Axis din sistem. Astfel, se reduce semnificativ timpul necesar instalării și configurării.

Seria S20 oferă prin cele 3 modele disponibile un sistem de supraveghere video complet și performant, suportând de la 8 canale video până la 24 de canale video, ce pot susține clipuri 4K Ultra HD.

Clienții pieței de securitate au nevoie de soluții de supraveghere video de încredere și care să nu necesite o resursă umană permanentă. Recorderele Axis sunt preconfigurate direct din fabrică, astfel reducându-se semnificativ timpul de instalare. Componentele hardware au fost selectate și testate extensiv iar performanța acestora a fost validată. Produsele Axis sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitate și fiabilitate, fapt subliniat și de garanția de 3 ani oferită recorderelor AXIS S20.

Video recorderele de rețea Axis din Seria S20 sunt potrivite pentru implementările de securitate realizate pentru instituțiile guvernamentale, centrele de educație, magazinele retail și fabricile de dimensiuni medii.

Modele disponibile:

Video prezentare: