VEO by FERMAX
17 Iulie 2016

Pur si simplu esential. Noul monitor Fermax VEO este mai simplu si mai practic. O sinteza ce duce designul si performanta la cea mai esentiala expresie a lor, intr-un monitor special creat pentru acei utilizatori ce decid sa treaca la un sistem de videointerfon.

Un nou membru in casa pentru cei ce cauta confortul si usurinta cand comunica.

CARACTERISTICI

Monitorul VEO este fabricat din plastic ABS de inalta calitate. Textura finisata pentru o curatare usoara si protectie la razele ultraviolete pentru o mai buna rezistenta in timp la lumina.

VEO este echipat cu un display TFT color de 4.3”. Designul unic al receptorului ce incorporeaza un magnet ajuta utilizatorul sa puna receptoul in pozitie corect si usor la incheierea apelului.

Designul balansat de linii drepte este unic, modern si minimal.

VEO se integreaza in orice ambient interior fie el modern sau contemporan.

Este disponibil pentru doua tehnologii Fermax consacrate: VDS si DUOX.

PERFORMANTE

Cand un apel este primit, imaginea apare automat. Cand receptorul este ridicat conversatia cu vizitatorul incepe automat. Imaginea este dezactivata automat dupa 90 secunde, sau cand receptorul este pus in pozitia sa.

Incorporeaza in mod standard: butonul de deschidere usa si de apel al paznicului, butonul de autopornire a camerei exterioare principale, butoanele F1-F2 utile pentru activarea a doua functii aditionale configurabile de catre utilizator pecum si setari de stralucire, contrast si ajustari culori.

ACCESORII

 Suport desktop. Elegant si practic, va permite sa raspundeti apelului direct de la  biroul dumneavoastra si sa evitati astfel intreruperile ce va pot afecta munca.