Noul controller de usa - AXIS A1001
13 Septembrie 2016

Axis Communications, lider mondial în echipamente video de rețea, introduce pe piaţă echipamentul AXIS A1001, noul controller de uşă cu interfaţă web încorporată. Controllerul de uşă AXIS A1001 este o completare la portofoliul de produse video inovative Axis existent şi creează o posibilitate de integrare unică pentru parteneri şi utilizatori. Aceast nou produs de control acces vine ca o  completare pentru un sistem video IP deoarece este ştiut faptul ca există o legătura strânsă între controlul accesului şi supravegherea video.

Controllerul de usă AXIS A1001 este primul controller IP de pe piaţă bazat pe o platformă deschisă.

Este o platformă pentru doua soluţii diferite dupa cum urmeaza :

Solutia 1

AXIS Entry Manager (AXIS A1001 cu software inclus) este o soluţie la cheie – pentru afaceri de dimensiuni mici si medii — cum ar fi birouri, hale industriale, depozite cu aproximativ 10 puncte de control acces (uşi), cu cerinţe de bază legate de controlul accesului.

Solutia 2

Pentru sisteme mai mari, din segmentul enterprise, aplicaţia de interfaţă deschisă de programare pentru AXIS 1001 oferă posibilitatea partenerilor dezvoltatori de soluţii (Application Development Partners (ADP)) să implementeze cerinţe specifice clienţilor. Mai jos regăsiţi toţi partenerii ADP care sunt implicaţi în dezvoltarea de soluţii, care includ integrare video şi funcţii avansate de de control acces.

AXIS A1001 - tutorial de instalare: