KIT SISTEM AXIS F34
22 Iunie 2016

AXIS pune la dispozitia integratorilor un pachet hardware si software complet, de ultima generatie, usor de instalat si de configurat, KIT-ul SISTEM AXIS F34.

Sistemul de supraveghere AXIS F34 este potrivit pentru implementarea in magazine de dimensiuni mici si birouri. Solutia vine insotita la achizitionare de tot hardware-ul si software-ul necesar, managerii putand gestiona si monitoriza oricand camerele de la distanta.

Acest kit sistem include o unitate centrala AXIS F34 dispune de patru canale, putand lucra in acelasi timp cu un numar de patru unitati senzor AXIS F1004, de dimensiuni reduse (lungime: 37,5 mm, diametru: 16 mm, greutate: 96 g). Senzorii pot fi incastrati sau montati pe tavane sau ziduri, cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet (F8214 - accesoriu de tip dome si F8224 – sistem de prindere tavan). La achizitionare, utilizatorii vor primi si doua carduri de memorie AXIS Surveillance microSDXC de 64 GB dezvoltate special pentru a fi folosite in supravegherea video, in conditii de inregistrare continua. Astfel, sistemul de supraveghere poate fi folosit fara a avea nevoie de un PC sau de un dispozitiv extern de stocare.

Cei patru senzori AXIS F1004 din acest pachet pot fi instalati in patru locatii de interior diferite, la o distanta maxima de 15 m fata de unitatea centrala. Rezolutia imaginilor oferite este de 720p. Datorita specificatiilor de ultima generatie, unitatea centrala poate realiza transmiteri de date simultane la full frame rate in 720p pentru toate cele patru camere, prin intermediul unui port Ethernet.

Capacitatea de stocare este suficienta pentru stocarea timp de una sau doua saptamani de inregistrare, pana cand procesul de suprascriere se initiaza. O alta componenta importanta este folosirea unui software de video management ce poate fi descarcat gratuit, si anume AXIS Camera Companion 3.10.

Dintre caracteristicile noului sistem de monitorizare se remarca:

  • Configurarea automata a unitatii pentru activarea procesului de inregistrare pe baza declansatorului de detectie al miscarii;
  • Suport pentru modulul de analiza Video Motion Detection 3, un program ce integreaza un algoritm de detectie al alarmelor false, precum miscarile vegetatiei;
  • Tehnologia Zipstream, ce presupune o implementare eficienta a standardului de compresie H.264 care poate reduce necesarul de banda si de capacitate de stocare cu pana la 50%.