Incepând cu anul 2018 BNT Sistem a devenit Importator oficial DAHUA


Zhejiang Dahua Technology Co, Ltd.

Este un producător de vârf al sistemelor și soluțiilor din domeniul securității. Pe baza inovațiilor tehnologice, Dahua oferă soluții, sisteme și servicii de securitate end-to-end pentru operațiunile orașelor, pentru managementul corporativ și pentru consumatori. În 2018, Dahua a fost clasat pe locul 2 în "Security 50" de către a & s International.

“Cu ajutorul dumneavoastră, Dahua a crescut în vânzări și în profit. Continuăm să investim în rețeaua de tehnologie și servicii pentru o mai bună deservire a clienților la nivel global. Aceasta este amprenta noastră globală.”

Productia Dahua

Începând cu nevoile clienților, Dahua se bazează pe capacitățile sale solide de fabricație și pe un sistem solid de gestionare a lanțului de aprovizionare pentru a oferi un sprijin puternic pentru producerea și dezvoltarea de produse de înaltă calitate și fiabilitate ridicată, pentru a redefini conceptul de "Made in China”. 

Centru de productie Smart         

Investiții de 150 milioane USD în facilități de producție de înaltă calitate și în centrul de logistică de ultimă generație. 

SCOR (model de referință pentru operațiunile cu lanț de aprovizionare) implementat pentru consolidarea și îmbunătățirea procesului de afaceri.

Testarea cuprinzătoare acoperă toate aspectele pe tot parcursul ciclului de viață al produsului, îmbunătățind fiabilitatea produsului. Facilitățile tehnice complexe permit dezvoltarea și producția avansată a produselor.

Tehnologii Dahua