Venitem Srl este unul dintre actorii principali în domeniul proiectării și producției de sisteme electronice inteligente de alarmare. Înfiinţată în anul 1997 sub numele de Techna PCE, compania s-a specializat în studiul şi producţia sistemelor de alarmă anti-efracție și a sirenelor de incendiu. Venitem acordă atenţie deosebită calităţii produselor, acestea fiind certificate şi realizate conform standardelor europene. Incintele mari deţinute de Venitem oferă zone de producţie şi depozitare spaţioase, bine organizate, care să permită desfăşurarea activităţilor în condiţii optime. Cei 3500 mp în Salzano (Venice) includ birouri confortabile, un showroom superb, laboratoare şi o cameră spaţioasă pentru departamentul R&D.

Venitem este prima companie care aplică conceptul de "design" echipamentelor de securitate. Se deschide o nouă eră în istoria sirenelor de alarmare şi a accesoriilor de securitate, acestea devenind elemente complementare de design interior-exterior datorită aspectului modern şi inedit. Sirenele clasice metalice au fost înlocuite cu modele noi, moderne, cu carcase inovative din ABS şi forme extravagante, fiind disponibile într-o diversitate de culori adecvate oricărei cerinţe de personalizare. 

Gustul fin, dar nu numai, tehnologia şi calitatea ridicată, designul original, grija pentru detalii, dezvoltă conceptul de "made in Italy" care se aplică cu success tuturor echipamentelor Venitem.