Politec este o companie italiană, specializată în proiectarea şi fabricarea de bariere pentru protecţia perimetrală, atât pentru interior cât şi pentru exterior. Produsele Politec se remarcă prin diversitate, calitate, performanţă şi eficienţă ridicate, fiind optime pentru orice aplicaţie de natură perimetrală.

 CERCETARE ŞI DEZVOLTARE

 

De-a lungul anilor de experienţă, Politec a dezvoltat o vastă capacitate de dezvoltare şi inovare, ceea ce a permis rezolvarea multor cerinţe ale pieţii de securitate perimetrală şi a oferit soluţii tuturor cerinţelor clienţilor săi, privind  problemele acestora de securitate.


CAPABILITĂŢI

 

Politec beneficiază de tehnologia şi resursele necesare fabricării de bariere active cu IR, oferind şi soluţii personalizate pentru protecţia perimetrului dumneavoastră interior sau exterior.


EVOLUŢIE TEHNOLOGICĂ

 

Oferim produse aflate într-o continuă dezvoltare tehnologică, aflate la cel mai înalt nivel de fiabilitate şi calitate. De asemenea, produsele Politec se instalează foarte uşor şi nu în ultimul rând beneficiază de un preţ corect.