Navaio este brandul nostru de suflet cu cea mai importanta contributie la evolutia companiei din ultimii 7 ani. In toata aceasta perioada am reusit impreuna cu dumneavoastra sa crestem cel mai puternic brand romanesc cu productie externa. Navaio este astazi unul din liderii pietei de supraveghere video din Romania, in competitie cu giganticii producatori europeni si asiatici, in categoria aplicatiilor mici si mijlocii.

 

Perioada de inceput 2011 - 2014


Inca de la inceput, Navaio a contribuit major la modelarea pietei de supraveghere video din Romania, introducand la momentul lansarii cea mai variata gama de camere de supraveghere. La inceput seriile analogice de 600, 700 si 1000 linii TV, mai apoi urmand trendul mondial, NavaioHD cu rezolutii de 720p, 960p si 1080p. Camerele au fost insotite de o serie completa de DVR-uri, de la 4 la 64 canale video, cu soft de monitorizare centralizata de maxim 5000 de canale video.

Dezvoltarea in oglinda a gamei Navaio IP GreenLine a oferit pietei un raport calitate pret excelent. Camere MegaPixel cu rezolutii cuprinse între 1.3MP si 5 MP, camere fish-eye, speed-dome si NVR-uri profesionale de pana la 64 de canale cu analiza video integrata si functii speciale.

 

Perioada de dezvoltare 2015 – 2017


Perioada de varf a brandului Navaio a constat in dezvoltarea unor serii noi de produse, in gama de supraveghere video si in afara acesteia.
 

 

Navaio Accesorii CCTV


De-a lungul acestor ani, am introdus constant accesorii CCTV in categoria de produse Navaio. De la cel mai vandut dintre ele, popularul “video balun”, la echipamente de protectie, surse de alimentare speciale, media-convertoare si switch-uri POE de la 4 la 24 de porturi – accesoriile CCTV Navaio au intregit sistemele de supraveghere video, prin calitate si stabilitate.

 

Navaio Batteries


Seria de acumulatori Navaio Batteries a fost un succes inca de la introducerea ei in gama de produse. Acumulatorii de calitate inalta oferiti la preturi foarte competitive avand garantia calitatii Navaio sunt in continuare apreciati de instalatorii din domeniul sistemelor de securitate si nu numai, din intreaga tara. Veti gasi in permanenta in stoc acumulatori de12V de la 1.3Ah la 40Ah.

 

Navaio Acces


Din 2017 am introdus seria de control acces in care veti gasi momentan 3 centrale cu functii de pontaj, gestionare online si aplicatie mobila, centrale configurabile cu cititorul NAV-STD sau cu cititoarele HID RP10SE sub codul Kit Navaio Acces. Gama de produse se va extinde si in acest an in functie de cerintele pietei si directiile de dezvoltare necesare.
 

Navaio +


Aparut pentru a continua garantia calitatii deja recunoscuta la nivelul brandului principal, NAVAIO+ este un segment de produse de supraveghere video destinate aplicatiilor mai pretentioase, unde calitatea este primul criteriu de decizie. In acest moment ofera o gama completa de supraveghere video HD - DVR-uri H.264+ care suporta 4 tipuri de semnal Analog HD si camere HD 1080p in diferite combinatii de lentile si distante IR.

 

 

Navaio Light


Mezinul familiei apare in categoria echipamentelor de supraveghere IP, promovata intens de compania noastra in toti acesti ani si aduce calitatea si versatilitatea sistemelor CCTV IP la preturi fara precedent, comparabile cu ale sistemelor analog HD. Navaio Light propune pietei camere IP de 1.3MP, 2MP si 4MP, lentile fixe si varifocale, cu preturi incepand de la 42$. In categoria NVR-urilor am introdus modele H264/H.265, de la 4 la 36 de canale si rezolutii de inregistrare pana la 4K, cu preturi de pornire de la 32$.

 

 

Calitatea este in continuare caracteristica principala a echipamentelor Navaio, iar pretul ancorat la puterea de cumparare a pietei romanesti este imbatabil pentru nivelul de calitate oferit. Din aceste motive vom incerca sa dezvoltam toate categoriile existente precum si noi game de produse. Orice sugestie sau indrumare din partea dumneavoastra este apreciata si binevenita.

 

 

Echipa BNT Sistem