BNT Sistem - Importator oficial Hikvision
28 Iulie 2017

Hikvision este lider mondial în furnizarea de produse și soluții de supraveghere video. Cu cea mai puternică forță de muncă din industrie, Hikvision utilizează printre cele mai moderne facilități de producție pentru a proiecta și dezvolta produse inovatoare de supraveghere video. Setul complet al produselor Hikvision include camere IP inteligente, camere analogice HD, SpeedDome-uri, NVR-uri, DVR-uri hibride, software de management video, sisteme de control al accesului, encodere, decodoare, servere video digitale și alte echipamente pentru orice cerință de securitate.

FURNIZOR DE SOLUȚII COMPLETE


Prin oferirea de soluții complete tip end-to-end, Hikvision oferă o integrare perfectă a componentelor sistemului, rezultând o experiență excepțională a utilizatorului. De la captarea video și până la procesarea, stocarea și gestionarea video, Hikvision proiectează și produce o gamă completă de produse și soluții inovatoare - un adevărat "one-stop shop" pentru nevoile de securitate ale unui spectru larg de industrii. Produsele Hikvision servesc un set divers de piețe verticale care includ retail-ul, domeniul financiar - bancar, transportul, educația, comerțul, domeniul guvernamental și aplicații rezidențiale.

CERCETAREA ȘI DEZVOLTAREA TEHNOLOGICĂ


Angajamentul ferm față de cercetare și dezvoltare a fost întotdeauna elementul cheie în succesul Hikvision. Înțelegerea profundă a industriei și investițiile semnificative în R&D au ridicat compania la nivel de lider în piața mondială a securității.
Hikvision deține peste 5.400 de ingineri, printre care mai mult de 2.000 de ingineri de software. Compania deține aproape 600 de brevete și mai mult de 400 de aplicații software cu drepturi de autor.

Institutul de Cercetare Hikvision a fost creat pentru a se concentra asupra studiului și dezvoltării de produse inovatoare  și pentru a menține statutul companiei de lider în tehnologie.

Pentru dezvoltarea tehnologică a produselor, Hikvision utilizează standarde de control ale procesului recunoscute la nivel internațional.

Începând cu anul 2009, compania a utilizat programul CMMI (Capability Maturity Model Integration) pentru a îmbunătăți managementul proceselor de cercetare și dezvoltare.

Un grup unic de lucru multidisciplinar este format de fiecare dată când Hikvision își propune să creeze un produs nou. Contribuțiile provin de la experți în prelucrarea imaginilor, codecurilor video / audio, software, hardware și inovarea produselor.

PRODUCȚIA ȘI CONTROLUL CALITĂȚII


Spre deosebire de multe mărci din industria de securitate, Hikvision își fabrică propriile produse. Acest lucru permite un control maxim asupra calității echipamentelor. Compania este certificată conform standardelor de calitate ISO 9001: 2000 și ISO 14001: 2004. De la asigurarea calității designului (DQA), la asigurarea calității producției (MQA), la serviciul și suportul oferit clienților, controlul calității Hikvision este complet.

In viziunea Hikvision, calitatea produselor începe cu designul. Mai mult de 500 de ingineri sunt dedicați testelor meticuloase ale produselor, inclusiv testelor de software, hardware și fiabilitate, care joacă un rol crucial în procesul de dezvoltare.

Liniile și exhipamentele de producție de ultimă generație precum și resursele Hikvision reprezintă fundamentul MQA superior, care este împărțit în patru categorii: controlul calității materiilor prime, monitorizarea procesului de producție, testarea și controlul calității la ieșire.

Facilitățile de producție includ:

  • Peste 8000 metri pătrați de spații curate pentru asamblarea precisă a lentilelor.
  • Linii de producție cu echipamente SMT, complet automatizate, asigurând capacități tehnice de producție superioare.
  • Respectarea standardelor pentru durabilitate și siguranță stabilite de UL, cUL, FCC și alte agenții.
  • Mai mult de 110 000 de camere și 25 000 de produse back-end produse zilnic.
  • Doua fabrici de producție:

 

PARTENER DE ÎNCREDERE


În ultimii 14 ani, Hikvision nu numai că a construit parteneriate strânse cu distribuitorii locali și integratorii de sisteme, dar a colaborat strategic cu cele mai importante companii din lume în sectoarele specializate. Hikvision și Texas Instruments lucrează împreună într-un laborator comun de dezvoltare a produselor, iar în domeniul stocării video, Western Digital și Seagate numără Hikvision ca unul dintre cei mai importanți parteneri strategici. De asemenea, Intel și Sony își unesc forțele  cu Hikvision pentru a dezvolta componente cheie pentru echipamente.

Spiritul de colaborare al lui Hikvision este evident și prin intermediul parteneriatelor sale cu companii de software (management video) precum Milestone și Genetec. Hikvision a colaborat, de asemenea, cu organizațiile internaționale de standardizare a produselor de securitate, cum ar fi ONVIF și PSIA, pentru a asigura integrarea fără probleme a standardelor din industrie acceptate pe scară largă.