Romanian Security Fair
01 Noiembrie 2016

Ne bucurăm să ne reîntâlnim cu dumneavoastră în cadrul Romanian Security Fair, unde vom prezenta noutăţile din portofoliul nostru, introduse în ultimul an de activitate. Seriile noi de camere IP Navaio de la 2 la 8 megapixeli H.265 şi ultimele produse inovative de la Axis Communications sunt noutăţile în gama echipamentelor de supraveghere video. În categoria automatizărilor am introdus din vara anului trecut producatorul italian FAAC, lider în domeniul automatizarilor de acces din Europa. Detecţia perimetrală s-a imbogăţit considerabil în portofoliul nostru odată cu introducerea produselor Politec, iar noutatea absolută, fiind şi cea mai recentă, o reprezintă parteneriatul pornit în acest an cu producătorul de sisteme detecţie la incendiu UNIPOS. Toate acestea disponibile la acelasi nivel înalt de profesionalism – business and trust.

Ne găsiţi în standul 9, sector B, nivelul 0. Vă rugăm să vă înregistraţi la adresa următoare:

http://register.romaniansecurityfair.eu:8080/?local=ro
 

Navaio a fost încă de la început un brand revoluţionar care a contribuit major la modelarea pieţei de supraveghere video din România. Am introdus cea mai variată gamă de camere de supraveghere analogice, la început de 600 şi 700 linii TV, apoi 1000 LTV şi în acest moment NavaioHD cu rezoluţii de 720p, 960p şi 1080p. În gama de IP ne mândrim cu seria de camere Navaio IP GreenLine la cel mai bun raport preţ calitate din piaţă, cu rezoluţii cuprinse între 1.3 şi 5 megapixeli. Calitatea a fost şi este caracteristica cea mai importantă a echipamentelor Navaio, iar preţul este imbatabil pentru nivelul de calitate oferit. Asta ne dă pe deplin dreptul să declarăm că Navaio este un Brand Revoluţionar. La standul expoziţional BNT veţi putea descoperi ultimele noutăţi din sfera IP, avantajele şi aplicaţiile camerelor de reţea NAVAIO de la 2 la 8 megapixeli precum şi seria PRO de NVR-uri H.265 .

Axis Communications işi păstrează poziţia clară de lider al pieţei sistemelor de supraveghere video de reţea, fiind prima companie din lume care a lansat un video encoder în anul 1998, o cameră de supraveghere video IP în anul 1996 şi prima cameră termică IP în anul 2010.

În cadrul expoziţiei vom prezenta ultimele noutăţi lansate de Axis în ceea ce priveşte camerele IP, encoderele video, aplicaţiile software precum şi tehnologiile unice şi inovatoare: Lightfinder, Corridor Format, Pixel Counter, Arctic Temperature Alarm, IK10/+-, EIS, WDR - Foresnic Capture, Defog, Zipstream, A.C.A.P.

Începând cu anul 1995, UNIPOS a intrat în piaţa sistemelor de detecţie şi avertizare la incendiu iar din acel moment a investit permanent pentru a aplica tehnologii de ultima oră în procesele de proiectare, dezvoltare şi producţie. Cu o echipă de profesionişti calificaţi, cu laboratoare ultramoderne dotate cu aparatură de măsurare de înaltă precizie, UNIPOS  produce echipamente cu caracteristici tehnice superioare în conformitate cu standardele în vigoare. În cadrul expoziţiei veti putea descoperi în detaliu gama de produse UNIPOS de la sistemele convenţionale de detecţie, stingere, la sistemele adresabile şi cele wireless.

POLITEC Srl este o companie italiană specializată în producţia de echipamente pentru protecţia perimetrală la interior şi exterior.

„Misiunea noastră este inovaţia continuă, dezvoltarea tehnologică, calitatea şi performanţele îmbunătăţite pentru barierele noastre perimetrale, fiind în acelaşi timp competitivi şi eficienţi în piaţa de securitate perimetrală. Angajamentul faţă de munca noastră a permis ca produsele Politec - barierele perimetrale – să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii utilizatorilor nostri prin creşterea securităţii.” – Politec Srl.

În portofoliul de produse Politec puteţi găsi bariere active IR, cu tehnologie duală IR+MW sau doar cu MW având aplicaţii atât în sfera rezidenţială cât şi în locaţiile unde se solicită un nivel de securitate ridicat. Seriile noi de bariere WS SMA, SMA HYBRID şi SMA Solar îndeplinesc cu succes cerinţele de instalare chiar şi în cele mai critice medii. Vizitaţi standul BNT şi veţi fi consiliaţi în alegerea soluţiilor potrivite pentru alicaţiile dumneavoastră.

Pasiunea pentru cercetare, descoperirea de noi soluţii şi optimizarea celor existente fac din FAAC liderul automatizărilor de acces din Europa. Toate produsele FAAC sunt supuse unor teste amănunţite pentru a verifica fiabilitatea lor pe termen lung. Respectarea cu stricteţe a standardelor internaţionale de sigurantă, asigură protecţia deplină a oamenilor şi a mediului. Grupul FAAC este împărţit în trei unităţi de business: FAAC Simply Automatic (automatizări de access), Magnetic Autocontrol (soluţii de control acces), HUB Parking (sisteme de parking), acoperind în intregime domeniul automatizărilor. Vă  invităm să descoperiţi în detaliu lumea fascinantă a automatizărilor FAAC. În cadrul RSF, specialiştii noştri vor fi alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta în luarea celor mai bune decizii legate de alegerea echipamentelor şi soluţiilor pentru proiectele dumneavoastră.