Digiever este o companie lider de piaţă în domeniul soluţiilor de înregistrare pentru sistemele de  supraveghere video IP, furnizând calitate înaltă şi performanţe remarcabile.

NVR-urile Digiever sunt dispozitive de stocare stabile, bazate pe sisteme de operare Linux, care împreună cu software-ul de de gestiune, Digiever CMS, întegrează  produse ca Digiever Video Wall decoder, pentru a satisface cerinţele în creştere ale clienţilor în materie de supraveghere video IP.

Compania Digiever este formată din experți cu o bogată experiență în cercetare și dezvoltare pentru reţelistică, se concentrează pe furnizarea de soluții de supraveghere de ultimă generație, nu numai în aplicații software ci şi în proiectarea hardware, dedicându-se optimizării experienței utilizatorilor. DIGIEVER este unul dintre membrii Intel Brand Advantage Program si Intel IoT (Internet of Things) Alliance. Are, de asemenea, o relație profundă cu diferiți parteneri globali din întreaga lume, precum AXIS, ImmerVision, Seagate şi Western Digital, integrând in NVR-urile sale nenumăraţi producatori de camere video IP cu protocol ONVIF.

Produsele introduse pe piaţă de către Digiever sunt garantate a fi de înaltă calitate şi cu performanţe remarcabile, ele fiind renumite pentru rezistenţă şi durabilitate precum şi pentru uşurinţa instalarii / utilizării software-ului de către utilizatorul final.

Soluţiile complete Digiever sunt distribuite cu success, pe toate cele cinci continente, prin intermediul partenerilor săi din întreaga lume.