Anviz Global Inc, este o companie de succes la nivel global cu sediul în SUA, fiind un pionier în industria de securitate inteligentă, activând în domenii cum ar fi controlul biometric, RFID al accesului fizic și supravegherea video. De-a lungul ultimilor 11 de ani, Anviz s-a dedicat pentru a oferi soluţii inovatoare, de înaltă calitate, soluții rentabile pentru clienții săi în peste 100 de ţări.

“ Invent and Trust ” este conceptul de bază care stă atât în dezvoltarea produselor cât şi în angajamentul faţă de clienţi.

Cartierul general U.S. al Anviz este situat în Milpitas, California iar producţia şi centrele de cercetare şi dezvoltare se găsesc în China. Anviz deţine filiale în Afica de Sud, Marea Britanie, Argentina şi Portugalia precum şi alte locaţii în întreaga lume.

Anviz deţine o experienţă de 11 ani în domeniul R&D,  al ingineriei şi tehnologiei de fabricaţie a produselor biometrice, acumulând peste 500 de idei originale în software, hardware şi design.

BioNANO este algoritmul de identificare biometric implementat şi dezvoltat de Anviz care conţine aprente digitale, faciale, iris, într-o singură aplicaţie de bază şi care a excelat faţă de produsele concurente, devenind cel mai eficient şi stabil algoritm de verificare din lume. Algoritmul BioNano este utilizat zilnic de 60 de milioane de oameni din întreaga lume.